Részletfizetés

Kényelmes, havi részletek

Lehet olcsóbb a lézeres szemműtét a kontaktlencsénél?

Igen. Gondoljon csak bele, a szemüvegek, kontaktlencsék eleve nem olcsóak, ráadásul redszeresen költenie kell rájuk. Ezzel szemben a lézeres látásjavítás egyszeri kiadás, amely egy életre szól, viszont már néhány év alatt megtérül. Ráadásul, egyedülálló módon, nálunk önerő nélküli részletfizetéssel, 0% THM mellett is igénybeveheti, vagy akár 3 évre, havi 4 469 Ft-ért! Részletes hitelkalkulációs táblázat

Miért jobb megoldás a lézeres szemműtét a szemüvegnél, vagy a kontaktlencsénél?
Kontaktlencse/szemüveg Lézeres látásjavítás
- Rendszeresen költenie kell rá, amíg csak használja. - Egyszeri kiadás, vagy belátható ideig tartó havi részletfizetés.
- Élete végéig használnia kell, de az évek során nem javul a látása, viszont könnyedén tovább romolhat. - Azonnali, akár 150%-os éleslátást biztosít, és ez az eredmény később sem változik.
- Egy segédeszköz, amivel sok gond van (elveszik, eltörik, kiesik, koszos lesz, viselése gyakran kényelmetlen, kellemetlen) - A beavatkozás gyors, teljesen biztonságos, és akár már a műtét másnapjától élheti megszokott életét, gondtalanul.

 

Ön mennyit költ látásjavító segédeszközökre?

Végig gondolta már, milyen költséggekkel jár az Önnek havonta, hogy kontaktlencsét vagy szemüveget visel, és mennyit fog még költeni a látásjavító segédeszközeire az elkövetkezendő években? Ha érdeli hogy nagyságrendileg mennyibe is kerülnek ezek Önnek hosszútávon, és ehhez képest mennyi idő alatt térülnéne meg a lézeres szemműtét, számolja ki a megtérülés kalkulátorunk segítségével.

Megtérülés kalkulátor

Válassza ki, hogy havonta kb. mennyit költ kontaktlencsére, vagy szemüvegre:

Számítás

 

Az éleslátás nem luxus többé!
Lézeres látásjavítás kényelmes, havi részletekkel

Cofidis Egészség Hitel – kényelmes, havi részletek

Hitel kalkuláció – Femto-LASIK műtét esetén
Listaár: 239.000 Ft/szem
Futamidő THM % Önerő Havi törlesztő Kamat
6 hónap 0% 0 Ft 39 833 Ft 0%
9 hónap 0% 0 Ft 26 556 Ft 0%
12 hónap 0% 0 Ft 19 917 Ft 0%
24 hónap 9,99% 0 Ft 11 056 Ft 9,99%
36 hónap 9,99% 0 Ft 7 716 Ft 9,99%

 

Különleges ajánlat

FEMTO MŰTÉTET SZERETNE DE CSAK PRK KEZELÉSRE VAN PÉNZE? Nálunk erre is van megoldás. Fizesse ki egy PRK beavatkozás árát készpénzben és a maradék 200 000 Ft összegre 0%-os kamatozás mellett igényelhet hitelt.

Hitel kalkuláció – Különleges Ajánlat
Femto-LASIK műtét esetén - Listaár: 239.000 Ft/szem
Futamidő THM % Önerő Havi törlesztő Kamat
12 hónap 0% 139 000 Ft 8 334 Ft 0%

 

Hitel kalkuláció – PRK műtét esetén
Listaár: 139.000 Ft/szem
Futamidő THM % Önerő Havi törlesztő Kamat
12 hónap 9,99% 0 Ft 12 223 Ft 9,99%
24 hónap 9,99% 0 Ft 6 404 Ft 9,99%
36 hónap 9,99% 0 Ft 4 469Ft 9,99%

 

A részletfizetési futamidő és a részletdíj megállapítása személyre szabottan, egyéni igényeknek megfelelően történik. A szerződéskötésre előre egyeztetett időpontban, a Klinikánkon kerül sor. Kérdés esetén készséggel állunk rendelkezésére a 06/1 788 2927-es telefonszámunkon!

Minden kezelésünk magában foglalja az előzetes alkalmassági vizsgálatot, a műtétet, illetve a kontroll vizsgálatokat fél évig.

A lézeres kezelésekről bővebben ide kattintva tájékozódhat!

A részletfizetés kondícióval, valamint a Cofidis Magyarországi Fióktelepe tevékenységével kapcsolatos jelen weboldalon feltüntetett adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, tehát nem teljes körűek, és ajánlatnak nem minősülnek. Ezért a feltüntetett információk nem helyettesíthetik a Saint James Szemészeti Központtal folytatott konzultációt.

Reprezentatív példa 500 000 Ft, 0%-os THM és 12 hónapos futamidő esetében:

Hitelösszeg: 500.000 Ft, Referencia THM: 0,0%, Önrész: 0 Ft, Futamidő: 12 hónap, Törlesztő részlet: 41.667 Ft, Kezelési költség: 0 Ft, Fizetendő teljes összeg: 500.000 Ft, Hitel teljes díja: 0 Ft. A referencia THM az itt megjelölt hitelösszeg és futamidő figyelembevételével került meghatározásra, a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (III.25.) Korm.rend. 9. § (1) bekezdés d) pontja és (3) bekezdése alapján.

A feltételeket és a részleteket a COFIDIS Magyarországi Fióktelepe weboldalán (cofidis.hu) a mindenkor hatályos COFIDIS Áruhitel általános szerződési feltételekben megtalálja. A hirdetés nem minősül ajánlattételnek, a hitelbírálat jogát a COFIDIS Magyarországi Fióktelepe minden esetben fenntartja. A Saint James Hospital Hungary Kft. és a COFIDIS Magyarországi Fióktelepe képviseletében, a COFIDIS Magyarországi Fióktelepe hitelközvetítőjeként jár el. A COFIDIS Magyarországi Fióktelepe és a Saint James Hospital Hungary Kft. alávetette magát a lakosság részére hitelt nyújtó pénzügyi szervezetek ügyfelekkel szembeni tisztességes magatartásáról szóló Magatartási Kódexnek.

Jelentkezzen most alkalmassági vizsgálatunkra!

Szeretné megtudni, hogy Ön alkalmas -e lézeres szemműtétre, vagy többet szeretne megtudni kezeléseinkről? Töltse ki és küldje el kapcsolatfelvételi űrlapunkat, munkatársaink visszahívják Önt, és időpontot egyeztethet személyes alkalmassági vizsgálatunkra!

Kapcsolatfelvétel

Tudjon meg többet!

Online Szemteszt

Töltse ki egyperces online tesztünket és tudja meg, Ön alkalmas lehet -e lézeres szemműtétre!

Tesztelje látását!

Alkalmassági vizsgálat

Regisztráljon részletes alkalmassági vizsgálatunkra, megvizsgáljuk szemeit és elmondjuk a lehetőségeit!

Regisztráljon!

Pácienseink történetei

Pácienseink elégedettsége motivál bennünket munkánk során. Olvassa el, nézze meg beszámolóikat!

Pácienseink tapasztalatai

A St.James

Ismerje meg orvosainkat és munkatársainkat, aki azért dolgoznak, hogy Ön jobban lásson!

Ismerjen meg bennünket!
   

Vizsgálatra jelentkezem!

Bezár

Kedves Érdeklődő!

Ha a lézerkezelés előtti vizsgálatra regisztrálna, vagy érdeklődne egyéb szolgáltatásainkról, kérjük töltse ki és küldje el az alábbi űrlapot!

Kérjük adja meg az életkorát!

 

Mivel kapcsolatban érdeklődik?

Nálunk ugyanaz az orvos vizsgalja, műti és végzi a műtétet követő vizsgálatokat, hogy Ön a beavatkozás elejétől a végéig biztonsagban érezhesse magát.

Dr. Kovács Andrea
szemész főorvos

 

Dr. Kelemen Edit
szemész főorvos

 

Dr. Perényi Kristóf
szemész főorvos

 

Dr Balázsy Mariann
szemész főorvos

Ha szürkehályog szemvizsgálatra regisztrál űrlapunkon, klinikaigazgató főorvosunk fogja Önt megvizsgálni, és a műtétet is ő végzi:

 

Dr. Szabados Edit, klinikaigazgató főorvos

"A szürkehályogműtétek sikerét nem csak az orvos tapasztalata, tudása garantálja, hanem a műtéthez használt készülékek és a korábbiaknál jóval fejlettebb, különleges műlencsék alkalmazása. A beavatkozás csak néhány percig tart, de eredménye egy életre szól, visszaadva a páciensnek egyik legnagyobb kincsét, a látását."

Ha látásjavító lencseműtét vizsgálatra regisztrál űrlapunkon, klinikaigazgató főorvosunk fogja Önt megvizsgálni, és a műtétet is ő végzi:

 

Dr. Szabados Edit, klinikaigazgató főorvos

"A szemészetet életem hivatásának tekintem. Köszönhetően az új technikáknak, technológiáknak, az űrkorszakot idéző eszközöknek ma már jóval több páciensnek, és a korábbiaknál jelentősebb eredményekkel tudjuk teljesebbé, komfortosabbá tenni életét látása javításával, éleslátása visszaadásával."

Ha olvasószemüveg kezelést megelőző szemvizsgálatra regisztrál űrlapunkon, orvoscsapatunkból Dr. Szabados Edit, vagy Dr. Balázsy Mariann fogja megvizsgálni Önt:

Dr. Szabados Edit
klinikaigazgató főorvos

 

Dr Balázsy Mariann
szemész főorvos, refraktív sebész

Ha gyermekszemészeti vizsgálatra regisztrál űrlapunkon, Dr. Széchey Rita, gyermekszemész szakorvosunk fogja gyermekét megvizsgálni:

 

Dr. Széchey Rita, gyermekszemész szakorvos

"A gyermekellátásban mélyen átérzem, hogy mennyire meghatározó, hogy a vizsgálat ne csupán szakmailag magas színvonalú, de egészében is jó élmény legyen a gyermekek, és a szüleik számára. Ebben a munkában majdnem húsz éves tapasztalatom, pedagógiai képzettségem, valamint édesanyaként, és nagyszülőként szerzett tapasztalataim is segítenek."

Ha általános szemészeti vizsgálatra regisztrál űrlapunkon, Dr. Szabados Edit, vagy Dr. Baksa Erika fogja megvizsgálni:

Dr. Szabados Edit
klinikaigazgató főorvos

 

Dr. Baksa Erika
szemész főorvos

Ha zöldhályog kezelésre regisztrál űrlapunkon, Dr. Szabados Edit, vagy Dr. Baksa Erika fogja megvizsgálni:

Dr. Szabados Edit
klinikaigazgató főorvos

 

Dr. Baksa Erika
szemész főorvos

Kérjük válaszoljon az alábbi kérdésekre!

 

Kérjük válasza ki, hogy milyen módon szeretne kapcsolatba lépni velünk és adja meg kapcsolatfelvételhez szükséges adatait!

Telefonszámunk: +36 1 788-2927
Nyitvatartás: Hétfő: 8:00-17:00, Kedd, Szerda, Csötörtök: 8:00-18:00, Péntek: 8:00-16:00.

Mikor kereshetjük Önt?