X

Idén nyáron már csak napszemüveget viselne?

 

Tesztelje alkalmasságát!

 

Most duplán megéri kitölteni online tesztünket.
Megtudhatja hogy alkalmas-e
lézeres szemműtétre,
ráadásul ha most jelentkezik alkalmassági vizsgálatunkra
20 000 - 70 000 Ft GARANTÁLT KEDVEZMÉNYT
kap tőlünk a műtét árából!

Látásjavító műlencse

Se távoli, se olvasószemüveg. Végre kitisztult a világ!

Napjainkban az aktív életkor hosszabbodásával együtt megnőtt az igény a precízebb, tökélete­sebb látás iránt. 40 éves kor felett már a közel-és távollátás is problémát jelenthet. A kétféle szemüveg folyamatos cserélgetése, vagy a nehezen megszokható bifokális/multifokális lencsék komoly terhet jelentenek anyagilag is. Az ún. látásjavító lencseműtét segítségével egy életre megszabadulhat minden szemüve­gétől, megelőzheti a későbbi szürkehályog kialakulását és ismét megtapasztalhatja az éleslátás semmihez sem fogható élményét!

Műlencsetervezés

A teljeskörű szemészeti kivizsgálást követi a műlencsetervezés, vagyis a beültetendő műlencse dioptriájának és típusának megtervezése. Ez a dioptria választható a páciens igénye szerint, attól függően, hogy a műtét után távolra, vagy távolra és közelre is jól szeretne látni.

Prémium minőségű műlencsék

Klinikánkon kizárólag a legjobb minőségű műlencsékkel dolgozunk, me­lyek segítségével a lehető legprecízebb látásélességet tudjuk elérni.

Az Ön igényeinek megfelelően lehetőség van egyfókuszú típusú műlencse beültetésére, mely távolra biztosítja az éleslátást.

Létezik a műlencséknek egy új típusa, ez a multifokális műlencse, melynek segítségével a közeli, közép­távoli és a távoli látás is egyszerre élessé válik, még olvasószemüvegre sincs szükség. Leginkább a multifokális (több fókuszú) szemüvegek nyúj­totta komfortosabb látási élményhez hasonlítható, de nélkülözi a szem­üveg viselésével járó kellemetlenségeket.

A fénytörési hibák egyik típusa az asztigmia. A szaruhártya görbületi szabálytalanságából adódó asztigmia szintén korrigálható a Toric típusú műlencsével. A multifokális-tórikus műlencse beültetés az asztigmia és a közel-távollátás problémáját egyszerre oldja meg .*

*Az elérhető többféle műlencse közül az operáló orvos segítségével a páciens számára legmegfelelőbb lencsét választjuk ki, figyelembe véve az egyéni igényeket és elvárásokat.

A legújabb típusú trifokális műlencse

Éleslátás minden távolságra – kompromisszumok nélkül

A legújabb fejlesztésű trifokális műlencse lehetővé teszi a távoli-, középtávolsági- és közeli precíz látást, és megfelel napjaink egyik legfontosabb igényének, a szemüveg nélküli monitor használatnak és olvasó képességnek is. Gátolja a másodlagos szürkehályog kialakulását. Speciális anyagának köszönhetően a szembe jutó fénysugarakat hatékonyan megszűri, ezáltal védi az ideghártyát a káros sugaraktól. E legmodernebb, legfejlettebb technológiájú multifokális műlencse anyaga és alaki kiképzése biztosítja a műlencse hosszú távú, és életre szóló stabil helyzetét a szemlencse tokjában, ezzel biztosítva a stabil látási eredményt.

Mi történik a látásjavító lencseműtét alatt?

Látásjavító lencseműtét

A műtétet helyi érzéstelenítésben végezzük. A fájdalmatlanságot érzéstelenítő cseppekkel érjük el, 20-30 percig többször cseppentünk az operálandó szembe, és ezzel párhuzamosan pupillatágító cseppeket is adunk. Injekcióra nincs szükség. A szem és környékének tisztítása, gondos fertőtlenítése (és a szem) után a szemgolyón kis „alagút szerű” sebet készítünk a szövetek rétegei között, mely mindössze 2,8 mm hosszú. Ez fontos, mert így a sebszélek spontán összefekszenek, és nem kell varratokkal zárnunk.

A legfejlettebb technológiájú készülékkel végezzük a phacoemulsifikaciót, vagyis a szemlencse UH-os eltávolítását. Ezt követően kerül beültetésre az egyénre tervezett dioptriájú és típusú prémium műlencse. Ön közben beszélgethet is, fájdalmat nem érez, de nagyon fontos, hogy váratlan mozdulatot ne tegyen a fejével. A beavatkozás kb. 15 percig tart.

 Mi történik a látásjavító lencseműtét után?

A műtétet követően saját lábán távozhat a műtőből. A műtét után antibiotikum- és gyulladás csökkentő cseppet kell a pácienseknek használniuk, erről írásos tájékoztatást is adunk. Nagyon fontos a gyulladás megelőzése, elkerülése. A szemet dörzsölni, nyomkodni nem szabad. A megszokott napi teendők azonban folytathatók a műtét után is. A látás átmenetileg még kissé homályos a műtét után, mert a pupilla tágított, a szaruhártya átmeneti ideig borús lehet. Másnap kontroll szükséges. Az operált szem néha kissé vérbő, könnyes, átmeneti szúró érzés jelentkezhet.

Szemlencse műtétek
Egyfókuszú műlencse beültetés 229.000 Ft/szem
Astygmia korrigálására alkalmas, Toric típusú műlencse beültetés 319.000 Ft/szem
Multifokális műlencse beültetés 449.000 Ft/szem
Multifokális, Toric típusú műlencse beültetés 579.000 Ft/szem
Trifokális műlencse beültetés 459.000 Ft/szem
Szürkehályog műtét utáni kontroll másnap és egy hét múlva /kizárólag a Saint James Szemészeti Központ pácienseinek/ ingyenes

Kapcsolatfelvétel / Online teszt

Jelentkezzen most alkalmassági vizsgálatunkra, vagy kérdezze munkatársainkat!

Szeretné megtudni, hogy Ön alkalmas -e látásjavító célú lencse műtétre, vagy többet szeretne megtudni kezeléseinkről? Töltse ki kapcsolatfelvételi űrlapunkat, munkatársaink visszahívják Önt, és időpontot egyeztethet, körültekintő és nagyon részletes alkalmassági vizsgálatunkra, vagy választ kaphat kérdéseire!

Kapcsolatfelvétel

 

Tudjon meg többet!

Online Szemteszt

Töltse ki egyperces online tesztünket és tudja meg, Ön alkalmas lehet -e lézeres szemműtétre!

Tesztelje látását!

Alkalmassági vizsgálat

Regisztráljon részletes alkalmassági vizsgálatunkra, megvizsgáljuk szemeit és elmondjuk a lehetőségeit!

Regisztráljon!

Pácienseink történetei

Pácienseink elégedettsége motivál bennünket munkánk során. Olvassa el, nézze meg beszámolóikat!

Pácienseink tapasztalatai

A St.James

Ismerje meg orvosainkat és munkatársainkat, aki azért dolgoznak, hogy Ön jobban lásson!

Ismerjen meg bennünket!
   

Vizsgálatra jelentkezem!

Bezár

Kedves Érdeklődő!

Ha a lézerkezelés előtti vizsgálatra regisztrálna, vagy érdeklődne egyéb szolgáltatásainkról, kérjük töltse ki és küldje el az alábbi űrlapot!

Kérjük adja meg az életkorát!

 

Mivel kapcsolatban érdeklődik?

Nálunk ugyanaz az orvos vizsgalja, műti és végzi a műtétet követő vizsgálatokat, hogy Ön a beavatkozás elejétől a végéig biztonsagban érezhesse magát.

Dr. Kovács Andrea
szemész főorvos

 

Dr. Perényi Kristóf
szemész főorvos

 

Dr Balázsy Mariann
szemész főorvos

 

Dr. Baksa Erika
szemész főorvos

Nálunk ugyanaz az orvos vizsgalja, műti és végzi a műtétet követő vizsgálatokat, hogy Ön a beavatkozás elejétől a végéig biztonsagban érezhesse magát.

Dr. Szabados Edit
klinikaigazgató főorvos

 

Dr. Perényi Kristóf
szemész főorvos

 

Dr. Baksa Erika
szemész főorvos

Nálunk ugyanaz az orvos vizsgalja, műti és végzi a műtétet követő vizsgálatokat, hogy Ön a beavatkozás elejétől a végéig biztonsagban érezhesse magát.

Dr. Szabados Edit
klinikaigazgató főorvos

 

Dr. Perényi Kristóf
szemész főorvos

 

Dr. Baksa Erika
szemész főorvos

Ha olvasószemüveg kezelést megelőző szemvizsgálatra regisztrál űrlapunkon, orvoscsapatunkból Dr. Szabados Edit, vagy Dr. Balázsy Mariann fogja megvizsgálni Önt:

Dr. Szabados Edit
klinikaigazgató főorvos

 

Dr Balázsy Mariann
szemész főorvos, refraktív sebész

Ha gyermekszemészeti vizsgálatra regisztrál űrlapunkon, Dr. Széchey Rita, gyermekszemész szakorvosunk fogja gyermekét megvizsgálni:

 

Dr. Széchey Rita, gyermekszemész szakorvos

"A gyermekellátásban mélyen átérzem, hogy mennyire meghatározó, hogy a vizsgálat ne csupán szakmailag magas színvonalú, de egészében is jó élmény legyen a gyermekek, és a szüleik számára. Ebben a munkában majdnem húsz éves tapasztalatom, pedagógiai képzettségem, valamint édesanyaként, és nagyszülőként szerzett tapasztalataim is segítenek."

Ha általános szemészeti vizsgálatra regisztrál űrlapunkon, Dr. Szabados Edit, vagy Dr. Baksa Erika fogja megvizsgálni:

Dr. Szabados Edit
klinikaigazgató főorvos

 

Dr. Baksa Erika
szemész főorvos

Ha zöldhályog kezelésre regisztrál űrlapunkon, Dr. Szabados Edit, vagy Dr. Baksa Erika fogja megvizsgálni:

Dr. Szabados Edit
klinikaigazgató főorvos

 

Dr. Baksa Erika
szemész főorvos

Ha ICL látásjvító kezelésre regisztrál űrlapunkon, Dr. Perényi Kristóf szemész főorvosunk fogja Önt megvizsgálni, és a műtétet is ő végzi:

 

Dr. Perényi Kristóf, szemész főorvos

"Akár magas a dioptriával, akár vékony szaruhártyával rendelkezik, az ICL lencse megadja Önnek azt a szabadságot, ami kontaktlencse vagy szemüveg viseléséből adódó napi bosszúságok miatt most még elérhetetlen."

Kérjük válaszoljon az alábbi kérdésekre!

 

Kérjük válasza ki, hogy milyen módon szeretne kapcsolatba lépni velünk és adja meg kapcsolatfelvételhez szükséges adatait!

Telefonszámunk: +36 1 788-2927
Nyitvatartás: Hétfő: 8:00-17:00, Kedd, Szerda, Csötörtök: 8:00-18:00, Péntek: 8:00-16:00.

Mikor kereshetjük Önt?

 
 
 
 
Kijelentem, hogy ismerem és elfogadom az Adatvédelmi és adatkezelési irányelveket.
Feliratkozom a Saint James hírlevélre!