X

A prémium látásjavító kezelés
mindenkinek jár!

 

Tesztelje alkalmasságát!

 

Most duplán megéri kitölteni online tesztünket.
Megtudhatja hogy alkalmas-e
lézeres vagy lencsés látásjavító beavatkozásra,
ráadásul ha most jelentkezik alkalmassági vizsgálatunkra,
AKÁR 100.000 Ft KEDVEZMÉNYT IS KAPHAT
A MŰTÉTEK ÁRÁBÓL!

Látásjavító Lencseműtét vélemények

Pácienseink visszajelzései

Pácienseink visszajelzései a Látásjavító lencseműtétről

Verebéli István

Mindenről és mindenkiről a legjobbat, - a maximumot – tudom mondani. A lélekápolás nem biztos hogy feladat, de Dr. Szabados Edit Főorvos Asszonnyal az élen ennek is maximálisan eleget tettek. Amikor kellett vigasztaltak, bátorítottak.

Harcosfalvi Gábor

„A vizsgálatról és a műtéti beavatkozásról csak jót mondhatok el. A megbeszélt időpontot betartják, nincs felesleges várakozás. A dolgozók kedvesek és udvariasak, mindent megtesznek a nyugodt és fájdalommentes beavatkozás érdekében. A beteget korrekten tájékoztatják a beavatkozás menetéről és a lehetséges kockázatokról. Az épület nagyon szépen van kialakítva, semmiféle kórház jellege nincs. Mindent megtettek azért, hogy a mozgáskorlátozott pácienseket is kényelmesen, biztonságosan tudják ellátni a szükséges beavatkozás szerint.”

Lévai Józsefné

Köszönetünket fejezzük ki a Saint James Szemészeti Központ Orvosainak és Segítő személyzetének az odaadó, kedves, gyógyító és ápoló tevékenységükért. A modern és extra higiénikus, természetbarát környezetű klinikán, a látásjavító operációt fájdalommentesen – 20 perc alatt – végző Dr. Szabados Edit főorvos nőnek elismerésemet és köszönetemet fejezem ki. További gyógyító tevékenységükhöz jó egészséget és Isten áldását kívánom.

Nagyné Szabó Ibolya

Az intézményben mindenki: az orvosok, asszisztensek, recepciósok, nagyon aranyosak, segítőkészek, kedvesek. A klinika gyönyörű szép és tiszta. Itt minden meghatározott terv szerint megy, az előjegyzett időben pontosan velem foglalkoztak. A műtét és a műtét előkészítése kulturált és tökéletes higiéniai körülmények közt történik. Dr. Szabados Edit Főorvosnő kiemelten magas orvosi szaktudással rendelkezik, és bármilyen kérdésben lehet hozzá fordulni. Az intézményben elvégzett műtéttel meg vagyok elégedve és tiszta szívből ajánlom mindenkinek, aki ilyen jellegű műtétet szeretne elvégeztetni.

Kiss Vilmosné

Kellemes, otthonos környezet. Kedves, megnyugtató, hozzáértő orvosok. (Dr. Szabados Edit), személyzet. Pontos, precíz ellátás. Csak ajánlani tudom, környezetemben, a családomban. Teljes mértékben elégedett vagyok, végre eldobhatom az összes szemüvegemet!

Csörgő-Szabó Krisztina

A vizsgálat során mindenki nagyon kedves volt, nem kellett várni, időpontra érkeztem. Szabados Edit doktornő megnyugtató, részletes felvilágosítást adott a műtét menetéről és valóban minden úgy történt, ahogy átbeszéltük, szakértő kezekbe kerültem. Köszönöm!

Barna Zoltánné

Ilyen csodálatos és segítőkész embereket rég láttam láttam. Főleg a műtét után, mely valóban mindössze 20 percig tartott, és teljesen fájdalommentes volt. ☺ Nagyon köszönöm.

Dr. Winkler István

Minden szuper volt. A műtétet egy kissé éreztem. Mindenki nagyon kedves, előzékeny és segítőkész. Éreztem, hogy mindenki rám koncentrál és figyel. Az egész konstrukció nagyon szervezett és folyamatos volt, a tökéletes látás pedig felbecsülhetetlen.

Vidor Győzőné

A vizsgálat nagyon alapos volt, rendkívül kedvesek, körültekintőek voltak. A műtétből semmit nem éreztem, bármikor újra alávetném magam. Utólagos fájdalmam egyáltalán nem volt. A látásommal maximálisan elégedett vagyok. Az orvosi és asszisztensi munkát és hozzáállást is elsőosztályúnak ítélem.

Regisztráljon alkalmassági vizsgálatra!

Ha régóta álma, hogy olyan élete legyen, amelyben nincs szüksége szemüvegekre, töltse ki kapcsolatfelvételi űrlapunkat, és regisztráljon alkalmassági vizsgálatunkra! Szakértő munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Kapcsolatfelvétel

Tudjon meg többet!

Online Szemteszt

Töltse ki egyperces online tesztünket és tudja meg, Ön alkalmas lehet -e lézeres szemműtétre!

Tesztelje látását!

Alkalmassági vizsgálat

Regisztráljon részletes alkalmassági vizsgálatunkra, megvizsgáljuk szemeit és elmondjuk a lehetőségeit!

Regisztráljon!

Pácienseink történetei

Pácienseink elégedettsége motivál bennünket munkánk során. Olvassa el, nézze meg beszámolóikat!

Pácienseink tapasztalatai

A St.James

Ismerje meg orvosainkat és munkatársainkat, aki azért dolgoznak, hogy Ön jobban lásson!

Ismerjen meg bennünket!
   

Vizsgálatra jelentkezem!

Bezár

Kedves Érdeklődő!

Ha a lézerkezelés előtti vizsgálatra regisztrálna, vagy érdeklődne egyéb szolgáltatásainkról, kérjük töltse ki és küldje el az alábbi űrlapot!

Kérjük adja meg az életkorát!

 

Mivel kapcsolatban érdeklődik?

Nálunk ugyanaz az orvos vizsgalja, műti és végzi a műtétet követő vizsgálatokat, hogy Ön a beavatkozás elejétől a végéig biztonsagban érezhesse magát.

Dr. Kovács Andrea
szemész főorvos

 

Dr. Perényi Kristóf
szemész főorvos

 

Dr Balázsy Mariann
szemész főorvos

 

Dr. Baksa Erika
szemész főorvos

Nálunk ugyanaz az orvos vizsgalja, műti és végzi a műtétet követő vizsgálatokat, hogy Ön a beavatkozás elejétől a végéig biztonsagban érezhesse magát.

Dr. Szabados Edit
klinikaigazgató főorvos

 

Dr. Perényi Kristóf
szemész főorvos

 

Dr. Baksa Erika
szemész főorvos

Nálunk ugyanaz az orvos vizsgalja, műti és végzi a műtétet követő vizsgálatokat, hogy Ön a beavatkozás elejétől a végéig biztonsagban érezhesse magát.

Dr. Szabados Edit
klinikaigazgató főorvos

 

Dr. Perényi Kristóf
szemész főorvos

 

Dr. Baksa Erika
szemész főorvos

Ha olvasószemüveg kezelést megelőző szemvizsgálatra regisztrál űrlapunkon, orvoscsapatunkból Dr. Szabados Edit, vagy Dr. Balázsy Mariann fogja megvizsgálni Önt:

Dr. Szabados Edit
klinikaigazgató főorvos

 

Dr Balázsy Mariann
szemész főorvos, refraktív sebész

Ha gyermekszemészeti vizsgálatra regisztrál űrlapunkon, Dr. Széchey Rita, gyermekszemész szakorvosunk fogja gyermekét megvizsgálni:

 

Dr. Széchey Rita, gyermekszemész szakorvos

"A gyermekellátásban mélyen átérzem, hogy mennyire meghatározó, hogy a vizsgálat ne csupán szakmailag magas színvonalú, de egészében is jó élmény legyen a gyermekek, és a szüleik számára. Ebben a munkában majdnem húsz éves tapasztalatom, pedagógiai képzettségem, valamint édesanyaként, és nagyszülőként szerzett tapasztalataim is segítenek."

Ha általános szemészeti vizsgálatra regisztrál űrlapunkon, Dr. Szabados Edit, vagy Dr. Baksa Erika fogja megvizsgálni:

Dr. Szabados Edit
klinikaigazgató főorvos

 

Dr. Baksa Erika
szemész főorvos

Ha zöldhályog kezelésre regisztrál űrlapunkon, Dr. Szabados Edit, vagy Dr. Baksa Erika fogja megvizsgálni:

Dr. Szabados Edit
klinikaigazgató főorvos

 

Dr. Baksa Erika
szemész főorvos

Ha ICL látásjvító kezelésre regisztrál űrlapunkon, Dr. Perényi Kristóf szemész főorvosunk fogja Önt megvizsgálni, és a műtétet is ő végzi:

 

Dr. Perényi Kristóf, szemész főorvos

"Akár magas a dioptriával, akár vékony szaruhártyával rendelkezik, az ICL lencse megadja Önnek azt a szabadságot, ami kontaktlencse vagy szemüveg viseléséből adódó napi bosszúságok miatt most még elérhetetlen."

Kérjük válaszoljon az alábbi kérdésekre!

 

Kérjük válasza ki, hogy milyen módon szeretne kapcsolatba lépni velünk és adja meg kapcsolatfelvételhez szükséges adatait!

Telefonszámunk: +36 1 788-2927
Nyitvatartás: Hétfő: 8:00-17:00, Kedd, Szerda, Csötörtök: 8:00-18:00, Péntek: 8:00-16:00.

Mikor kereshetjük Önt?

 
 
 
 
Kijelentem, hogy ismerem és elfogadom az Adatvédelmi és adatkezelési irányelveket.
Feliratkozom a Saint James hírlevélre!