Az én történetem

Lézeres szemműtét tapasztalatok őszintén, a páciensektől

Az én történetem
Lézeres szemműtét tapasztalatok

Kedves Érdeklődő! Valószínű, hogy Ön is régóta gondolkozik már a lézeres látásjavításon, de eddig nem mert belevágni, mert tele van kétséggel, félelemmel, ami teljesen érthető, hiszen a szeméről van szó. Reméljük, hogy az őszinte történetekből sikerül Önnek is erőt gyűjteni, és megtenni az első lépést a  tökéletes látás felé!

 
 

Kis Viktória Wicca lézeres szemműtét története

Kis Viktória

“Gyerekkorom óta rövidlátó vagyok, A bukósisak miatt a szemüveg eleve ki volt zárva, ezért évek óta kontaktlencsét hordok, mely gyakran kiesett a szememből versenyzés közben, ami nagyon megnehezítette a koncentrálást. A műtét jól sikerült, mindenki nagyon kedves, és külön megnyugtató volt, hogy a Doktornő végig mondta, hogy mi fog történni. Nagyobb volt a félelmem, mint a műtét időtartama (mindössze 20 perc a két szem!).”

 
 

Görög Zita lézeres szemműtét története

Görög Zita

“Nem volt könnyű elhatározni magam, de tudtam, hogy az idei nyaralásunkra már nem akarok szemüveget vinni magammal. Visszatekintve ma már azt mondom, felesleges volt izgulni. A Szemészeti Központot a profizmus és a vidámság jellemzi. A doktornő és munkatársai rendkívül figyelmesen és megnyugtatóan vezettek lépésről lépésre a lézeres szemműtét folyamán, így egy pillanatig sem éreztem kiszolgáltatva magam. A beavatkozás egyszerű, gyors és fájdalom­mentes volt és rögtön másnap már tökéle­tesen láttam. Hihetetlen érzés végre szabadon, szemüveg nélkül élni!”

Karcagi Dalma Lézeres szemműtét története

Dia története:

Andi története:

Kocsis Deák Barbara

"Pont egy évvel ezelőtt, augusztus 27-én volt a műtétem. Már több, mint 11 éve voltam akkor szemüveges, és már olyan rosszul láttam, hogy szemüveg nélkül sehova sem mentem. Minden reggel az volt az első dolgom, hogy felvettem és esténként az volt az utolsó, hogy levettem… A beavatkozás alatt minden rendben ment, semmit sem éreztem, nemhogy fájdalmat, de még egy kis nyomást sem, semmit Már a műtét után észre lehetett venni a javulást, bár még mindig homályos volt a világ, de már nem annyira, mint előtte, és kb. 1 héttel a műtét után már teljesen éles volt minden. Azóta is minden rendben van a szememmel, tökéletesen látok mindent, még jobban is mint anno szemüveggel és azóta lelkesen gyűjtöm a napszemüvegeket, amiket végre hordhatok, úgy hogy közben rendesen látok is :) Mindig azt mondják, hogy akkor érezzük valami hiányát, ha elveszítjük. Óriási csoda, ha valamit visszakapunk, és mióta újra tisztán látom a világot, mindennél jobban vigyázok a látásomra, mert még egyszer nem akarom elveszíteni az éles látásom. Egyszer sem bántam meg a műtétet és mindenkit bíztatok arra, hogy vágjon bele, ez mindent megér! Nagyon szépen köszönöm a Saint James Központ minden kedves munkatársának, aki csak egy kicsit is hozzájárult ehhez a csodához! Köszönöm."

Boros Tímea

"Sziasztok! Én hosszú ideig gondolkoztam a műtéten, mire belevágtam. De életem egyik legjobb döntésének bizonyult. Magabiztosabb lettem, rengetegen dicsérik a szememet, tudom védeni napszemüveggel a káros sugaraktól. Kényelmesebb minden a szemüveg nélkül. Nagyon örülök neki, hogy a Saint James klinikát választottam. Mindenben segítenek, türelmesek és odafigyeltek rám. Köszönöm nekik itt is :)))"

Horváth Anita

"2010-ben vállalkoztam a műtétre 43 évesen. Egy barátommal együtt jelentkeztünk be, hogy támogassuk egymást lelkileg. 14 éves korom óta hordtam szemüveget, de utáltam, hogy télen bepárásodott ha bementem valahova, hogy az uszodában, fürdőkben csak az orromig láttam. De ezek minden szemüvegesnek ismerős problémák. A műtét mindezt megoldotta. Jó érzés sas-szemmel nézni a világot! A St Jamesben a világ legkedvesebb doktornőjét és aszisztenseit ismertem meg, akiknek ezúton is köszönöm a hozzáállásukat, a segítőkészségüket és az emberségüket. Mindenkinek, aki bizonytalan még a döntésben, kívánom, hogy legyen bátorsága a műtétet választani. Biztosan nem fogja megbánni!"

Vörösné Juhász Judit

"Életem egyik legjobb döntése volt a lézeres látásjavító műtét! Csak ajánlani tudom mindenkinek mert egy sokkal színvonalasabb életet élhet. Arról nem is beszélve, hogy az orvosok, asszisztensek annyira kedvesek és segítőkészek voltak, hogy a folyamat minden mozzanatáról tájékoztattak, így maximális nyugalommal vártam a beavatkozást. Kb.16 évig voltam szemüveges, kontaklencsés (-4,5). Pár évig szemüvegesen, később meg már kontaklencsét viseltem, mivel akkor napszemüveget is hordhattam :-) Sajnos a hosszú évek alatt nagyon sokszor kaptam rövidebb-hosszabb ideig tartó szemfertőzéseket, amik megviselték a szememet, így egyre jobban érdekelt, hogy hogyan is lehetne ettől megszabadulni. Így jutottam arra a döntésre, hogy megműttetem. Az érzést, amikor kijössz a műtőből leírhatatlan, nem is tudom szavakba önteni. Ezt igazán, csak azt tudja megérteni, aki ugyancsak sokat bajlódik a szemével. Egy csoda, mikor reggel felébredsz és nem azaz első, hogy a szemüvegedért nyúlsz,hogy letudd olvasni mennyi az idő, vagy a tusolásnál, mikor kijössz és az első, hogy feltedd, vagy lefekvéskor nem arra kell ügyelned, hogy el ne aludj, mert még ki kell venned a lencsét, és még lehetne sorolni, de akkor nem férne a lapra ;-)"

Törös Ervin

"Hivatásomból kifolyólag nagyon fontos az éleslátás és ezt egy Femto-LASIK műtét biztosította is számomra. Ezentúl nem kell másokra támaszkodnom, vagy közelebb mennem ahhoz, hogy biztos legyek abban, mit is látok. A klinika dolgozóiról kivétel nélkül csak pozitívan tudok nyilatkozni, mindenki nagyon kedves, segítőkész és felkészült, egyszóval profi! Bár a műtét ára elsőre riasztó lehet egyeseknek, úgy gondolom érdemes belevágni, én legalábbis egyetlen forintot sem bántam meg, pedig nem vagyok tehetős ember."

Répáné Paulovics Henrietta

"Szeptemberben lesz három éve, hogy megműttettem a szemem…hát legalább 15 évvel ezelőtt kellett volna! :) Mindenkit arra buzdítok, hogy ha teheti és alkalmas a szeme a műtétre, akkor egy percig se habozzon. Több mint 20 éve voltam szemüveges, amit annyira de annyira utáltam…ezzel gondolom nem vagyok egyedül. Hogy mit veszíthetsz a műtéttel? – a ciki érzést…, hogy gyerekkori ismerősöd mellett simán elslattyogsz a strandon, mivel szemüveg nélkül nem ismered meg -szemüvegben meg azért elég kellemetlen strandolni – az önbizalomhiányodat teljesen el fogod veszíteni, ami miatt egy percig sem fogsz sírni stb.stb. Nyerni is fogsz a műtéttel: – felemelő érzés hajat festeni úgy, hogy látod is hogy mit csinálsz :) – még felemelőbb érzés, hogy bulizás közben nem párásodik be a szemüveged, nem kell állandóan törölgetned, így nem maradsz le a legjobb poénokról. – ja és csajok, sminkeljetek bátran, a hosszú szempillátok festékes nyoma nem marad már ott a szemüvegen…bizony :) Dióhéjban ennyi :) A Saint James Klinikát mindenkinek csak ajánlani tudom – kedvesek, segítőkészek és visszaadják a látásodat :)"

Szabó Viktória

"1 hónapja volt a Femto műtétem. Nagyon féltem a műtét előtt, de ilyen jó döntést még sosem hoztam, mint akkor, amikor bementem a klinikára és megműttettem a szemem. Hogy miben lett szuperebb az életem? Mindenben. Mivel a műtét előtt nagy dioptriás szemüvegem volt, kontaktlencsét nem hordtam, így a szemüveg nélküli élet teljesen új számomra, élvezem minden pillanatát. A legfurcsább és egyben legjobb érzés szemüveg nélkül, tisztán látni magam a tükörben. Ezúton köszönöm a Saint James Klinika minden dolgozójának a kedvességet és törődést."

Toma Zsuzsanna

"Egy éve műtötték a szemem, és azóta is gyakran rácsodálkozok, hogy mennyire élesen látok. Mivel nem tudtam állandóan hordani a szemüveget, nagy könnyedség, hogy nem kell folyton fel-le vennem, ha látni akarok valamit. A látásom 120%-os lett, nagyobb élmény a kirándulás, könnyebb a közlekedés és tájékozódás, végre nem csak nézek, látok is! Mindenkinek ajánlom, hogy ha teheti, minél előbb szánja rá magát a műtétre, mert ez egy olyan befektetés, ami garantáltan megváltoztatja az ember életét." :)

Tukacs Emánuel Dávid

"Mivel még csak pár napja vagyok túl a nagy eseményen, és még egy icipicit homályosan látok, ezért csak azt tudom leírni, hogy mit remélek, és miért döntöttem a műtét mellett. 8 évvel ezelőtt még állandóan kontaktlencsét viseltem. Élveztem előnyeit, miközben megvoltak a hátrányai is. Jól láttam vele, DE néha kényelmetlen volt, hamarabb fáradtak a szemeim, és egyszer az is megtörtént, hogy megsértette a szaruhártyámat. Akkor ijedtemben szemüvegre váltottam. A szemüvegnek is láttam a maga előnyeit a lencsékkel szemben, például szellőzött a szemem, védettséget biztosított, jól nézett ki stb, ugyanakkor a lencséi a szélek irányába egyre jobban torzítottak. A világot csak egyenesen előre láthattam olyannak, amilyen, kicsit oldalra nézve már olyan volt, mint amikor az elvarázsolt tükrökbe nézünk egy vidámparkban. Lekorlátozta az érzékelhető világomat. Ezeken akartam változtatni. A világot teljes egészében akartam látni, akadálymentesen, élesen, HD minőségben. Az utakon messzebbről látni fogom már a táblákat, könnyebben felismerhetem a szembe jövő ismerősöket, és látni fogom a tükörben, hogy mit alkot a hajam szobrásza. Ez csak néhány példa, és talán elsőre apróságoknak tűnhetnek, de ez egy nagyon komoly életminőség váltást jelent, és azt gondolom nagyon megérte!"

Jelentkezzen most alkalmassági vizsgálatunkra!

Szeretné megtudni, hogy Ön alkalmas -e lézeres szemműtétre, vagy többet szeretne megtudni kezeléseinkről? Töltse ki és küldje el kapcsolatfelvételi űrlapunkat, munkatársaink visszahívják Önt, és időpontot egyeztethet személyes alkalmassági vizsgálatunkra!

Kapcsolatfelvétel

 

Tudjon meg többet!

Online Szemteszt

Töltse ki egyperces online tesztünket és tudja meg, Ön alkalmas lehet -e lézeres szemműtétre!

Tesztelje látását!

Alkalmassági vizsgálat

Regisztráljon részletes alkalmassági vizsgálatunkra, megvizsgáljuk szemeit és elmondjuk a lehetőségeit!

Regisztráljon!

Pácienseink történetei

Pácienseink elégedettsége motivál bennünket munkánk során. Olvassa el, nézze meg beszámolóikat!

Pácienseink tapasztalatai

A St.James

Ismerje meg orvosainkat és munkatársainkat, aki azért dolgoznak, hogy Ön jobban lásson!

Ismerjen meg bennünket!
   

Vizsgálatra jelentkezem!

Bezár

Kedves Érdeklődő!

Ha a lézerkezelés előtti vizsgálatra regisztrálna, vagy érdeklődne egyéb szolgáltatásainkról, kérjük töltse ki és küldje el az alábbi űrlapot!

Kérjük adja meg az életkorát!

 

Mivel kapcsolatban érdeklődik?

Nálunk ugyanaz az orvos vizsgalja, műti és végzi a műtétet követő vizsgálatokat, hogy Ön a beavatkozás elejétől a végéig biztonsagban érezhesse magát.

Dr. Kovács Andrea
szemész főorvos

 

Dr. Perényi Kristóf
szemész főorvos

 

Dr Balázsy Mariann
szemész főorvos

 

Dr. Baksa Erika
szemész főorvos

Nálunk ugyanaz az orvos vizsgalja, műti és végzi a műtétet követő vizsgálatokat, hogy Ön a beavatkozás elejétől a végéig biztonsagban érezhesse magát.

Dr. Szabados Edit
klinikaigazgató főorvos

 

Dr. Perényi Kristóf
szemész főorvos

 

Dr. Baksa Erika
szemész főorvos

Nálunk ugyanaz az orvos vizsgalja, műti és végzi a műtétet követő vizsgálatokat, hogy Ön a beavatkozás elejétől a végéig biztonsagban érezhesse magát.

Dr. Szabados Edit
klinikaigazgató főorvos

 

Dr. Perényi Kristóf
szemész főorvos

 

Dr. Baksa Erika
szemész főorvos

Ha olvasószemüveg kezelést megelőző szemvizsgálatra regisztrál űrlapunkon, orvoscsapatunkból Dr. Szabados Edit, vagy Dr. Balázsy Mariann fogja megvizsgálni Önt:

Dr. Szabados Edit
klinikaigazgató főorvos

 

Dr Balázsy Mariann
szemész főorvos, refraktív sebész

Ha gyermekszemészeti vizsgálatra regisztrál űrlapunkon, Dr. Széchey Rita, gyermekszemész szakorvosunk fogja gyermekét megvizsgálni:

 

Dr. Széchey Rita, gyermekszemész szakorvos

"A gyermekellátásban mélyen átérzem, hogy mennyire meghatározó, hogy a vizsgálat ne csupán szakmailag magas színvonalú, de egészében is jó élmény legyen a gyermekek, és a szüleik számára. Ebben a munkában majdnem húsz éves tapasztalatom, pedagógiai képzettségem, valamint édesanyaként, és nagyszülőként szerzett tapasztalataim is segítenek."

Ha általános szemészeti vizsgálatra regisztrál űrlapunkon, Dr. Szabados Edit, vagy Dr. Baksa Erika fogja megvizsgálni:

Dr. Szabados Edit
klinikaigazgató főorvos

 

Dr. Baksa Erika
szemész főorvos

Ha zöldhályog kezelésre regisztrál űrlapunkon, Dr. Szabados Edit, vagy Dr. Baksa Erika fogja megvizsgálni:

Dr. Szabados Edit
klinikaigazgató főorvos

 

Dr. Baksa Erika
szemész főorvos

Ha ICL látásjvító kezelésre regisztrál űrlapunkon, Dr. Perényi Kristóf szemész főorvosunk fogja Önt megvizsgálni, és a műtétet is ő végzi:

 

Dr. Perényi Kristóf, szemész főorvos

"Akár magas a dioptriával, akár vékony szaruhártyával rendelkezik, az ICL lencse megadja Önnek azt a szabadságot, ami kontaktlencse vagy szemüveg viseléséből adódó napi bosszúságok miatt most még elérhetetlen."

Kérjük válaszoljon az alábbi kérdésekre!

 

Kérjük válasza ki, hogy milyen módon szeretne kapcsolatba lépni velünk és adja meg kapcsolatfelvételhez szükséges adatait!

Telefonszámunk: +36 1 788-2927
Nyitvatartás: Hétfő: 8:00-17:00, Kedd, Szerda, Csötörtök: 8:00-18:00, Péntek: 8:00-16:00.

Mikor kereshetjük Önt?

 
 
 
 
Kijelentem, hogy ismerem és elfogadom az Adatvédelmi és adatkezelési irányelveket.
Feliratkozom a Saint James hírlevélre!