X

A prémium látásjavító kezelés
mindenkinek jár!

 

Tesztelje alkalmasságát!

 

Most duplán megéri kitölteni online tesztünket.
Megtudhatja hogy alkalmas-e
lézeres vagy lencsés látásjavító beavatkozásra,
ráadásul ha most jelentkezik alkalmassági vizsgálatunkra,
AKÁR 100.000 Ft KEDVEZMÉNYT IS KAPHAT
A MŰTÉTEK ÁRÁBÓL!

Megérkezett a legújabb kezelési módszer a Saint James Szemészeti Központba!

EVO Visian ICL – A látás élménye vékony szaruhártya vagy magas dioptria esetében

Számos modern lézeres látáskorrekciós beavatkozás elérhető napjainkban, de még mindig nem mindenki számára. Magyarországon, mostanáig a látásjavító beavatkozások nem tudták kezelni a vékony szaruhártyával vagy magas dioptriával rendelkező pácienseket. Az ICL lencse számukra kínálhat megoldást.

 

AZ ICL LENCSE HASZNÁLATÁNAK ELŐNYEI

  • Éles, tiszta látás
  • Vékony szaruhártya esetén is alkalmazható
  • 20-30 perces rövid beavatkozás, amit követően néhány napon belül már élvezheti a páciens az éleslátás élményét
 
  • Nincs száraz szem érzés a beavatkozást követően
  • Szuper éjszakai látás
  • Beépített UV védelem a lencsében
 

 

Ideje hogy letegyük a kontaktlencsét vagy a szemüveget

A kontaktlencse vagy a szemüveg Önnek is folyamatos megalkuvást és extra kiadásokat jelentenek?

Az ICL lencse megadja Önnek azt a szabadságot, ami egy kontaktlencse vagy szemüveg viseléséből adódó napi bosszúságok miatt most még elérhetetlen. A kedvenc időtöltése vagy új élmények átélése csak egy karnyújtásnyira van Öntől, az ICL lencséknek köszönhetően.

Mi ez pontosan és hogyan működik?

Az ICL lencse egy beültethető lencse, ami együtt működik a szemmel a megfelelő látóélesség biztosítása érdekében. Ellentétben a hagyományos kontaktlencsékkel amelyek a szem felszínére vannak felhelyezve, az ICL lencse a szembe lesz beültetve, a szivárványhártya és a szemlencse közé, függetlenül azoktól. Abban az esetben ha bármilyen probléma merül fel a látásban, a lencse bármikor könnyen eltávolítható.

 

A “természetes” lencse

Az ICL lencse Collamerből készül, ami egy a legmodernebb technológiával kifejlesztett speciális lencse alapanyag. A Collamer alapanyaga a kollagén, a szervezetünkben is megtalálható fehérje, ami ezáltal biokompatibilis lesz a szemmel, szemben egy idegen testtel ezáltal biztosítva a minőségi látás élményét. A lencse végig nyugalmi állapotban van, miközben pontosan kijavítja a látást. A Collamer lencse tervezésénél kiemelt hangsúlyt fektettek arra, hogy természetes összhangban legyen a páciens szemével.

 

A siker záloga

Az ICL lencse használatát 1997-ben engedélyezték Európában és 2005-ben az Egyesült Államokban. Ezalatt több mint 550 000 páciens szemébe ültették be ezt a lencsét az arra kiképzett szemorvosok. Egy klinikai felmérés alapján a páciensek 99%-a elégedett az eredménnyel.

 

Mit hozhat a jövő?

Ahogy az ember idősödik, értelemszerűen változik (rosszabbodik) a látása, aminek eredményeként szinte mindenkinél kialakul a szürkehályog. Mivel az ICL lencse megőrzi a szem eredeti felépítését, ezért bármikor eltávolítható, ha Önnek egy másik szemészeti beavatkozásra lenne szüksége a későbbiekben (pl. lencse műtét szürkehályog miatt).

 

 

Mire számíthatok a beavatkozás alatt?

A műtét napján

Nagyon fontos, hogy a műtét napján nem fog tudni hazavezetni, ezért kérjen meg valakit, aki haza tudja vinni. A műtétet megelőzően fájdalomcsillapító szemcseppet fog kapni. Igény esetén nyugtató is adható. Ezután egy apró vágást ejtenek a szaruhártyán, ami a lencse behelyezéséhez és pozicionálásához szükséges. Ezután a lencsét behelyezik és óvatosan a megfelelő helyre igazítják.

Ennyi az egész - a beavatkozás maximum 20-30 percet vesz igénybe. A gyógyulási idő nagyon kevés, néhány órával a műtét után, már el is hagyhatja a klinikát.

A műtét utáni néhány nap

A műtét után az orvos szemcseppek használatát fogja előírni, hogy bármilyen fertőzést vagy gyulladást megelőzzön. Ezeket a szemcseppeket az orvos által előírt ideig kell használnia. NE DÖRZSÖLJE A SZEMÉT, főleg a műtétet követő 3-5 napon belül. Ha fájdalmat érez, vagy bármilyen hirtelen látásromlást, azonnal hívja az orvosát. Ezen felül csak az orvossal megbeszélt kontrollvizsgálatokon kell
kötelezően megjelennie.

Jó ha tudja...

Mint minden szemészeti beavatkozás az ICL lencse beültetése is hordoz magában kockázatokat. Konzultáljon személyesen orvosával, tudjon meg minél többet az ICL lencséről és a beavatkozásról, a lehetséges kockázatokról és arról, hogy Ön alkalmas-e a beavatkozásra.

Regisztráljon alkalmassági vizsgálatunkra!

Szeretné megtudni, hogy Ön alkalmas-e a kezelésre, vagy hogy melyik kezelésre lenne alkalmas? Töltse ki kapcsolatfelvételi űrlapunkat, munkatársaink visszahívják, és időpontot egyeztethet, személyes alkalmassági vizsgálatunkra!

Kapcsolatfelvétel

 

Tudjon meg többet!

Online Szemteszt

Töltse ki egyperces online tesztünket és tudja meg, Ön alkalmas lehet -e lézeres szemműtétre!

Tesztelje látását!

Alkalmassági vizsgálat

Regisztráljon részletes alkalmassági vizsgálatunkra, megvizsgáljuk szemeit és elmondjuk a lehetőségeit!

Regisztráljon!

Pácienseink történetei

Pácienseink elégedettsége motivál bennünket munkánk során. Olvassa el, nézze meg beszámolóikat!

Pácienseink tapasztalatai

A St.James

Ismerje meg orvosainkat és munkatársainkat, aki azért dolgoznak, hogy Ön jobban lásson!

Ismerjen meg bennünket!
   

Vizsgálatra jelentkezem!

Bezár

Kedves Érdeklődő!

Ha a lézerkezelés előtti vizsgálatra regisztrálna, vagy érdeklődne egyéb szolgáltatásainkról, kérjük töltse ki és küldje el az alábbi űrlapot!

Kérjük adja meg az életkorát!

 

Mivel kapcsolatban érdeklődik?

Nálunk ugyanaz az orvos vizsgalja, műti és végzi a műtétet követő vizsgálatokat, hogy Ön a beavatkozás elejétől a végéig biztonsagban érezhesse magát.

Dr. Kovács Andrea
szemész főorvos

 

Dr. Perényi Kristóf
szemész főorvos

 

Dr Balázsy Mariann
szemész főorvos

 

Dr. Baksa Erika
szemész főorvos

Nálunk ugyanaz az orvos vizsgalja, műti és végzi a műtétet követő vizsgálatokat, hogy Ön a beavatkozás elejétől a végéig biztonsagban érezhesse magát.

Dr. Szabados Edit
klinikaigazgató főorvos

 

Dr. Perényi Kristóf
szemész főorvos

 

Dr. Baksa Erika
szemész főorvos

Nálunk ugyanaz az orvos vizsgalja, műti és végzi a műtétet követő vizsgálatokat, hogy Ön a beavatkozás elejétől a végéig biztonsagban érezhesse magát.

Dr. Szabados Edit
klinikaigazgató főorvos

 

Dr. Perényi Kristóf
szemész főorvos

 

Dr. Baksa Erika
szemész főorvos

Ha olvasószemüveg kezelést megelőző szemvizsgálatra regisztrál űrlapunkon, orvoscsapatunkból Dr. Szabados Edit, vagy Dr. Balázsy Mariann fogja megvizsgálni Önt:

Dr. Szabados Edit
klinikaigazgató főorvos

 

Dr Balázsy Mariann
szemész főorvos, refraktív sebész

Ha gyermekszemészeti vizsgálatra regisztrál űrlapunkon, Dr. Széchey Rita, gyermekszemész szakorvosunk fogja gyermekét megvizsgálni:

 

Dr. Széchey Rita, gyermekszemész szakorvos

"A gyermekellátásban mélyen átérzem, hogy mennyire meghatározó, hogy a vizsgálat ne csupán szakmailag magas színvonalú, de egészében is jó élmény legyen a gyermekek, és a szüleik számára. Ebben a munkában majdnem húsz éves tapasztalatom, pedagógiai képzettségem, valamint édesanyaként, és nagyszülőként szerzett tapasztalataim is segítenek."

Ha általános szemészeti vizsgálatra regisztrál űrlapunkon, Dr. Szabados Edit, vagy Dr. Baksa Erika fogja megvizsgálni:

Dr. Szabados Edit
klinikaigazgató főorvos

 

Dr. Baksa Erika
szemész főorvos

Ha zöldhályog kezelésre regisztrál űrlapunkon, Dr. Szabados Edit, vagy Dr. Baksa Erika fogja megvizsgálni:

Dr. Szabados Edit
klinikaigazgató főorvos

 

Dr. Baksa Erika
szemész főorvos

Ha ICL látásjvító kezelésre regisztrál űrlapunkon, Dr. Perényi Kristóf szemész főorvosunk fogja Önt megvizsgálni, és a műtétet is ő végzi:

 

Dr. Perényi Kristóf, szemész főorvos

"Akár magas a dioptriával, akár vékony szaruhártyával rendelkezik, az ICL lencse megadja Önnek azt a szabadságot, ami kontaktlencse vagy szemüveg viseléséből adódó napi bosszúságok miatt most még elérhetetlen."

Kérjük válaszoljon az alábbi kérdésekre!

 

Kérjük válasza ki, hogy milyen módon szeretne kapcsolatba lépni velünk és adja meg kapcsolatfelvételhez szükséges adatait!

Telefonszámunk: +36 1 788-2927
Nyitvatartás: Hétfő: 8:00-17:00, Kedd, Szerda, Csötörtök: 8:00-18:00, Péntek: 8:00-16:00.

Mikor kereshetjük Önt?

 
 
 
 
Kijelentem, hogy ismerem és elfogadom az Adatvédelmi és adatkezelési irányelveket.
Feliratkozom a Saint James hírlevélre!