X

A prémium látásjavító kezelés
mindenkinek jár!

 

Tesztelje alkalmasságát!

 

Most duplán megéri kitölteni online tesztünket.
Megtudhatja hogy alkalmas-e
lézeres vagy lencsés látásjavító beavatkozásra,
ráadásul ha most jelentkezik alkalmassági vizsgálatunkra,
AKÁR 100.000 Ft KEDVEZMÉNYT IS KAPHAT
A MŰTÉTEK ÁRÁBÓL!

Látásjavító lézerkezelések összehasonlítása

Lásson tisztán, hogy élesen láthasson!

A látásjavító lézerkezelések sokféle elnevezés alatt találhatóak meg az interneten. A különböző elnevezések, fantázianevek miatt nehéz eligazodni, hogy milyen műtétre is vállalkozzunk.
A valóságban, ha a reklámértékű elnevezések nélkül vizsgáljuk a kérdést, két féle műtéti technika létezik.

Mi a különbség a lézeres szemműtétek között? Melyik jobb, jobb-e valamelyik?

A kezelési technikák abban különböznek egymástól, hogy a szaruhártya mely részén, mely rétegében végezzük el a lézeres kezelést. Ezek alapján két fő csoportot különböztetünk meg, melyeken belüli nevek – fantázia nevek – tekintetében már nincs lényeges különbség. Az IntraLasik is egy fantázianév, mely magában foglalja mind a felszíni, mind a lebenyképzéssel járó kezeléseket. Semmiben nem különbözik más szemklinikákon végzett, ugyanilyen típusú műtétektől.

A lebenyes kezelések nagy előnye, hogy a gyógyulás rendkívül gyors és fájdalommentes, akár már a műtét másnapján elérhető a kívánt látásélesség. A lebeny kialakítása két különböző módszerrel történhet: egy speciális rezgő késsel, a mikrokeratómmal, vagy femtosecundumos lézerrel. Klinikai vizsgálatok bizonyítják, hogy a lézeres lebenyképzéses műtét - a FemtoLasik – pontosabb és jóval biztonságosabb műtét, mint a hagyományos LASIK.

Olcsó, vagy drága szemműtét?

A látásjavító lézerkezelések sokféle áron találhatóak meg az interneten. Hogyan, mi alapján válasszon az ember?

A felszíni lézerkezelések -a PRK, LASEK, EPI-LASIK kezelések – olcsóbbak. Az EPI-LASiK megtévesztő név, a lebenyes kezeléshez hasonló neve miatt sokan összekeverik vele, pedig az EPI-LASiK ugyanúgy felszíni lézerkezelés, mint a PRK.

A két lézerrel történő, legmodernebb FEMTO-LASIK (más nevén INTRALASIK) kezelés jóval drágább a felszínieknél, mert két igen költséges lézerkészülék, valamint teljes sterilitást biztosító anyagok, eszközök szükségesek hozzá. A páciens a magasabb összegért, a ma a világon elérhető legkorszerűbb és legbiztonságosabb műtétet kapja. A finanszírozást megkönnyítendő, a nívós Lézerklinikák – köztük a Saint James Szemészeti Központ – kamatmentes hitellel igyekeznek segíteni a pácienseknek.

A Saint James Szemészeti Központban elérhető a legmodernebb, legbiztonságosabb Femto-LASIK kezelés! Kattintson a részletekért!

Az alábbi táblázat segítségével Ön is összehasonlíthatja a kezelések közötti különbségeket:

Látásjavító lézerkezelések: Kétlézeres lebenyes eljárás
(Femto-LASIK, IntraLASIK)
Egylézeres, felszíni eljárás
(Epi-LASIK, PRK, LASEK)
Egylézeres, lebenyes eljárás
(Opti-LASIK)
Eljárás lényege A védőlebeny képzésével járó eljárás lényege, hogy a lézeres kezelés a szaruhártya szövetének belsejében, a felszínhez képest 100-130 mikron mélységben történik. Ehhez egy 100-130 mikron vastagságú lebeny kialakítására és felhajtására van szükség. A lebeny kialakítása az ún. femtosecundumos lézerrel történik, utána a dioptriákat egy másik lézerrel, az ún. excimer lézerrel kezeljük, majd a lebenyt visszahajtjuk. A lézeres kezelés a szaruhártya hámrétegének eltávolítása után a szaruhártya felszínén történik. Attól függ a kezelés elnevezése, hogy a hámot mivel távolítják el a lézerkezelés előtt. A lebeny kialakítása rezgőkéssel, vagy más néven mikrokeratómmal történik, ezért a lebenyképzés kevésbé kiszámítható, szemben a pontos, lézeres lebenykészítéssel. (A lehetséges műtéti komplikációk miatt a Saint James nem végzi ezt a beavatkozást!)
Előnyök Mivel a lebeny gyorsan és tökéletesen visszailleszkedik a helyére, a kezelés teljes mértékben fájdalommentes, és azonnali javulást eredményez. A pontos, lézeres lebenyképzésnek köszönhetően nincsenek műtét alatti szövődmények. A legrégebb óta alkalmazott eljárás, több ezer műtét tapasztalatával. Tökéletes megoldás azoknak, akik a vékony szaruhártya miatt nem alkalmasak a FEMTO kezelésre A lebenyképzés miatt nincs fájdalom és gyógyulási idő
Hátrányok Az első pár hétben jelentkezhet szemszárazság. Fokozottabban odafigyelés szükséges, a szemet nem szabad dörzsölni. Kellemetlenebb és hosszabb gyógyulási idő. A látás 1-4 hét alatt lesz teljes. A lebenyképzés pontatlanabb, illetve a rezgőkéses módszernél ritkán, de előfordulhat műtét alatti komplikáció.
Műtét időtartama 30 perc 20 perc 30 perc
Műtét utáni fájdalom nincs fényérzékenység, szúró érzés jelentkezhet az első napokban nincs
Látás kitisztulása 1 nap 1-4 hét 1 nap
Utókezelés szteroidos szemcsep használata csupán pár hétig, UV szűrős napszemüveg 3 hónapig szteroidos szemcsepp használata 3-6 hónapig, UV szűrős napszemüveg 6 hónapig szteroidos szemcsepp használata 3-4 hétig, UV szűrős napszemüveg 3 hónapig
Árak 239.000 – 249.000 Ft/szem 139.000 Ft/szem 198.000 Ft/szem

Regisztráljon alkalmassági vizsgálatunkra!

Szeretné megtudni, hogy Ön alkalmas -e lézeres szemműtétre, vagy hogy melyik kezelésre lenne alkalmas? Töltse ki kapcsolatfelvételi űrapunkat, munkatársaink visszahívják, és időpontot egyeztethet, személyes alkalmassági vizsgálatunkra!

Kapcsolatfelvétel

 

ÚJRA MEGKAPTUK a JCI Aranyfokozatú minőségbiztosítását! Ha a minőség, a megbízhatóság és a biztonság fontos Önnek, amikor magán szemészetet keres, akkor Nálunk a legjobb helyen jár. Kattintson a részletekért!

Tudjon meg többet!

Online Szemteszt

Töltse ki egyperces online tesztünket és tudja meg, Ön alkalmas lehet -e lézeres szemműtétre!

Tesztelje látását!

Alkalmassági vizsgálat

Regisztráljon részletes alkalmassági vizsgálatunkra, megvizsgáljuk szemeit és elmondjuk a lehetőségeit!

Regisztráljon!

Pácienseink történetei

Pácienseink elégedettsége motivál bennünket munkánk során. Olvassa el, nézze meg beszámolóikat!

Pácienseink tapasztalatai

A St.James

Ismerje meg orvosainkat és munkatársainkat, aki azért dolgoznak, hogy Ön jobban lásson!

Ismerjen meg bennünket!
   

Vizsgálatra jelentkezem!

Bezár

Kedves Érdeklődő!

Ha a lézerkezelés előtti vizsgálatra regisztrálna, vagy érdeklődne egyéb szolgáltatásainkról, kérjük töltse ki és küldje el az alábbi űrlapot!

Kérjük adja meg az életkorát!

 

Mivel kapcsolatban érdeklődik?

Nálunk ugyanaz az orvos vizsgalja, műti és végzi a műtétet követő vizsgálatokat, hogy Ön a beavatkozás elejétől a végéig biztonsagban érezhesse magát.

Dr. Kovács Andrea
szemész főorvos

 

Dr. Perényi Kristóf
szemész főorvos

 

Dr Balázsy Mariann
szemész főorvos

 

Dr. Baksa Erika
szemész főorvos

Nálunk ugyanaz az orvos vizsgalja, műti és végzi a műtétet követő vizsgálatokat, hogy Ön a beavatkozás elejétől a végéig biztonsagban érezhesse magát.

Dr. Szabados Edit
klinikaigazgató főorvos

 

Dr. Perényi Kristóf
szemész főorvos

 

Dr. Baksa Erika
szemész főorvos

Nálunk ugyanaz az orvos vizsgalja, műti és végzi a műtétet követő vizsgálatokat, hogy Ön a beavatkozás elejétől a végéig biztonsagban érezhesse magát.

Dr. Szabados Edit
klinikaigazgató főorvos

 

Dr. Perényi Kristóf
szemész főorvos

 

Dr. Baksa Erika
szemész főorvos

Ha olvasószemüveg kezelést megelőző szemvizsgálatra regisztrál űrlapunkon, orvoscsapatunkból Dr. Szabados Edit, vagy Dr. Balázsy Mariann fogja megvizsgálni Önt:

Dr. Szabados Edit
klinikaigazgató főorvos

 

Dr Balázsy Mariann
szemész főorvos, refraktív sebész

Ha gyermekszemészeti vizsgálatra regisztrál űrlapunkon, Dr. Széchey Rita, gyermekszemész szakorvosunk fogja gyermekét megvizsgálni:

 

Dr. Széchey Rita, gyermekszemész szakorvos

"A gyermekellátásban mélyen átérzem, hogy mennyire meghatározó, hogy a vizsgálat ne csupán szakmailag magas színvonalú, de egészében is jó élmény legyen a gyermekek, és a szüleik számára. Ebben a munkában majdnem húsz éves tapasztalatom, pedagógiai képzettségem, valamint édesanyaként, és nagyszülőként szerzett tapasztalataim is segítenek."

Ha általános szemészeti vizsgálatra regisztrál űrlapunkon, Dr. Szabados Edit, vagy Dr. Baksa Erika fogja megvizsgálni:

Dr. Szabados Edit
klinikaigazgató főorvos

 

Dr. Baksa Erika
szemész főorvos

Ha zöldhályog kezelésre regisztrál űrlapunkon, Dr. Szabados Edit, vagy Dr. Baksa Erika fogja megvizsgálni:

Dr. Szabados Edit
klinikaigazgató főorvos

 

Dr. Baksa Erika
szemész főorvos

Ha ICL látásjvító kezelésre regisztrál űrlapunkon, Dr. Perényi Kristóf szemész főorvosunk fogja Önt megvizsgálni, és a műtétet is ő végzi:

 

Dr. Perényi Kristóf, szemész főorvos

"Akár magas a dioptriával, akár vékony szaruhártyával rendelkezik, az ICL lencse megadja Önnek azt a szabadságot, ami kontaktlencse vagy szemüveg viseléséből adódó napi bosszúságok miatt most még elérhetetlen."

Kérjük válaszoljon az alábbi kérdésekre!

 

Kérjük válasza ki, hogy milyen módon szeretne kapcsolatba lépni velünk és adja meg kapcsolatfelvételhez szükséges adatait!

Telefonszámunk: +36 1 788-2927
Nyitvatartás: Hétfő: 8:00-17:00, Kedd, Szerda, Csötörtök: 8:00-18:00, Péntek: 8:00-16:00.

Mikor kereshetjük Önt?

 
 
 
 
Kijelentem, hogy ismerem és elfogadom az Adatvédelmi és adatkezelési irányelveket.
Feliratkozom a Saint James hírlevélre!