X

A prémium látásjavító kezelés
mindenkinek jár!

 

Tesztelje alkalmasságát!

 

Most duplán megéri kitölteni online tesztünket.
Megtudhatja hogy alkalmas-e
lézeres vagy lencsés látásjavító beavatkozásra,
ráadásul ha most jelentkezik alkalmassági vizsgálatunkra,
AKÁR 100.000 Ft KEDVEZMÉNYT IS KAPHAT
A MŰTÉTEK ÁRÁBÓL!

Mit mondanak rólunk pácienseink?

AZ Önök elégedettsége motivál Bennünket munkánk során

Pácienseink visszajelzései

Küldetésünk, hogy óvjuk, őrizzük és javítsuk pácienseink látását. Minden páciensünk véleménye fontos, hiszen ezáltal tudunk folyamatosan fejlődni, és a legjobb szolgáltatást nyújtani Önnek.

“Ma voltam FemtoLasik lézeres szemműtéten, és ezeket a sorokat már szemüveg nélkül írom. Csodálatos érzés, kifejezhetetlenül hálás vagyok mindenkinek a Saint James Szemészeti Központnál, ennél nagyobb ajándékot soha senkitől sem kaphatok az életben! Nagyon köszönöm!”

Kupai Mariann – FemtoLasik kezelés után

“Szép napot kívánok! Napról napra érzem, hogy mennyire jó, hogy belevágtam a műtétbe! Mivel egészen 7 éves korom óta hordtam szemüveget, így nem is tudtam, milyen érzés ébredés után látni az órát, illetve úgy borotválkozni hogy nem kell közel hajolni a tükörhöz hogy lássam magam. Az ágyból való TV-zés, hogy nem kell csak azért változtatni a fejem szögén, mert ott már nincs szemüveg, vagy mert nyomja a fejemet oldalt fekvésnél. Mivel a műtét időpontja augusztus végén volt, így a sportolásban nyújtotta előnyöket még nem tudom megosztani, de már alig várom hogy megtapasztaljam!”

Berta Nándor – PRK lézeres szemműtét után

“Nagyon emlékezetes élményem, hogy a szemműtétem után, amikor este fürödtem otthon, 10 év után először láttam szemüveg nélkül élesen mindent a fürdőszobában. Úgy éreztem magam, mint egy kisgyermek, amikor rácsodálkozik a világra. Azóta az élmények sora csak bővült, és hála a Saint James Szemészeti Központnak, szinte egy új világban érzem magam.”

Kiss Fanni – Femto-LASIK lézeres szemműtét után

“Nagyon alapos vizsgálatok, tájékoztatás. A műtét teljesen fájdalommentes. A személyzet viselkedése megnyugtató, nagyon barátságos. A műtét után kevés a kellemetlenség. Köszönöm, hogy kitisztult a világ.”

Szekérné Csepregi Márta – látásjavító lencse műtét után

“Ma fél éve, hogy a Klinikán visszaadták a látásomat! Bár előbb szántam volna rá magam a műtétre! Akinek jó a szeme, el sem tudja képzelni, hogy milyen szemüveg vagy kontaktlencse nélkül strandon lenni, koncertet nézni. Szóval ne habozzatok! :)”

Forgács Viktória – FemtoLasik kezelés után

“Évek óta fontogattam a lézeres műtétet, nagyobb volt a félelmem, mint amilyen a kezelés valójában volt. A klinika munkatársai szívélyesek és segítőkészek voltak. Minden programozottan és nagyon szakszerűen működött. A műtét fájdalommentesen és pár perc alatt lezajlott, mindjárt utána jó volt élesen látni a betűket. Kelemen Edit doktornő megnyugtató szavai is sokat segítettek.”

Kardinál Zoltán – cPRK kezelés után

“A műtét után úgy éreztem, hogy újjászülettem és 25 év után megint úgy ébredtem, hogy mindent tisztán látok! Köszönöm mindenkinek, aki a kezelésemben részt vett és kívánom mindenkinek a tökéletes látás okozta örömöt!”

Sós Gábor – FemtoLasik kezelés után

“Rainernek 2012. júniusában volt a szemműtéte, akkor még csak együtt jártunk, de már itt lakott Budapesten. Ő magyarul még nem tud annyira jól – német állampolgár -, ezért én írom helyette a beszámolóját. Tartott a szemműtéttől, de nagyon vonzotta a lehetőség, hogy megszabadulhat a kontaktlencsétől, amit 18 éves kora óta hordott. Így végül sikerült meggyőznöm, és a konzultáció, majd a műtét is nagyon sikeres volt A műtét után egyből rácsodálkozott arra, hogy pontosan látja az ébresztő órát az ágyból. Nagy könnyebbséget jelentett neki az is, hogy már nem kellett sportolásnál amiatt aggódnia, hogy esetleg kiesik a kontaktlencséje. A műtét óta sokkal szabadabban tudunk menni kempingezni is akár, vagy túrázni, vagy bármilyen utazásra, mivel már nem kell aggódni, hogy minden napra megvan-e az eldobható lencse, vagy hogy megfelelő higiénikus körülmények vannak-e a kontaktlencse cserére. Nagyon klassz, hogy megcsináltatta a műtétet.”

Rainer – PRK lézeres szemműtét után

“Iskolás korom óta kellett szemüveget viselnem, később használhattam kontaktlencsét is. 3 éve lett megműtve a szemem, azóta 100%-os a látásom. Szerencsére a szülés sem rontott a helyzeten. Cseppet sem bántam meg a műtétet.”

Szabó Lilla – PRK lézeres szemműtét után

“A vizsgálat és a műtét fájdalommentes volt. A személyzet hozzáállása  nagyon pozitív, kedvesek, segítőkészek, precízek. Műtét előtt és közben pontosan közlik a történteket, segítenek a gyors, fájdalommentes gyógyulásban is.”

Tribik Anikó – cPRK kezelés után

Jelentkezzen alkalmassági vizsgálatunkra!

Szeretné megtudni, hogy Ön alkalmas -e lézeres szemműtétre, vagy többet szeretne megtudni kezeléseinkről? Töltse ki és küldje el kapcsolatfelvételi űrlapunkat, munkatársaink visszahívják Önt, és időpontot egyeztethet személyes alkalmassági vizsgálatunkra!

Kapcsolatfelvétel

 

Tudjon meg többet!

Online Szemteszt

Töltse ki egyperces online tesztünket és tudja meg, Ön alkalmas lehet -e lézeres szemműtétre!

Tesztelje látását!

Alkalmassági vizsgálat

Regisztráljon részletes alkalmassági vizsgálatunkra, megvizsgáljuk szemeit és elmondjuk a lehetőségeit!

Regisztráljon!

Pácienseink történetei

Pácienseink elégedettsége motivál bennünket munkánk során. Olvassa el, nézze meg beszámolóikat!

Pácienseink tapasztalatai

A St.James

Ismerje meg orvosainkat és munkatársainkat, aki azért dolgoznak, hogy Ön jobban lásson!

Ismerjen meg bennünket!
   

Vizsgálatra jelentkezem!

Bezár

Kedves Érdeklődő!

Ha a lézerkezelés előtti vizsgálatra regisztrálna, vagy érdeklődne egyéb szolgáltatásainkról, kérjük töltse ki és küldje el az alábbi űrlapot!

Kérjük adja meg az életkorát!

 

Mivel kapcsolatban érdeklődik?

Nálunk ugyanaz az orvos vizsgalja, műti és végzi a műtétet követő vizsgálatokat, hogy Ön a beavatkozás elejétől a végéig biztonsagban érezhesse magát.

Dr. Kovács Andrea
szemész főorvos

 

Dr. Perényi Kristóf
szemész főorvos

 

Dr Balázsy Mariann
szemész főorvos

 

Dr. Baksa Erika
szemész főorvos

Nálunk ugyanaz az orvos vizsgalja, műti és végzi a műtétet követő vizsgálatokat, hogy Ön a beavatkozás elejétől a végéig biztonsagban érezhesse magát.

Dr. Szabados Edit
klinikaigazgató főorvos

 

Dr. Perényi Kristóf
szemész főorvos

 

Dr. Baksa Erika
szemész főorvos

Nálunk ugyanaz az orvos vizsgalja, műti és végzi a műtétet követő vizsgálatokat, hogy Ön a beavatkozás elejétől a végéig biztonsagban érezhesse magát.

Dr. Szabados Edit
klinikaigazgató főorvos

 

Dr. Perényi Kristóf
szemész főorvos

 

Dr. Baksa Erika
szemész főorvos

Ha olvasószemüveg kezelést megelőző szemvizsgálatra regisztrál űrlapunkon, orvoscsapatunkból Dr. Szabados Edit, vagy Dr. Balázsy Mariann fogja megvizsgálni Önt:

Dr. Szabados Edit
klinikaigazgató főorvos

 

Dr Balázsy Mariann
szemész főorvos, refraktív sebész

Ha gyermekszemészeti vizsgálatra regisztrál űrlapunkon, Dr. Széchey Rita, gyermekszemész szakorvosunk fogja gyermekét megvizsgálni:

 

Dr. Széchey Rita, gyermekszemész szakorvos

"A gyermekellátásban mélyen átérzem, hogy mennyire meghatározó, hogy a vizsgálat ne csupán szakmailag magas színvonalú, de egészében is jó élmény legyen a gyermekek, és a szüleik számára. Ebben a munkában majdnem húsz éves tapasztalatom, pedagógiai képzettségem, valamint édesanyaként, és nagyszülőként szerzett tapasztalataim is segítenek."

Ha általános szemészeti vizsgálatra regisztrál űrlapunkon, Dr. Szabados Edit, vagy Dr. Baksa Erika fogja megvizsgálni:

Dr. Szabados Edit
klinikaigazgató főorvos

 

Dr. Baksa Erika
szemész főorvos

Ha zöldhályog kezelésre regisztrál űrlapunkon, Dr. Szabados Edit, vagy Dr. Baksa Erika fogja megvizsgálni:

Dr. Szabados Edit
klinikaigazgató főorvos

 

Dr. Baksa Erika
szemész főorvos

Ha ICL látásjvító kezelésre regisztrál űrlapunkon, Dr. Perényi Kristóf szemész főorvosunk fogja Önt megvizsgálni, és a műtétet is ő végzi:

 

Dr. Perényi Kristóf, szemész főorvos

"Akár magas a dioptriával, akár vékony szaruhártyával rendelkezik, az ICL lencse megadja Önnek azt a szabadságot, ami kontaktlencse vagy szemüveg viseléséből adódó napi bosszúságok miatt most még elérhetetlen."

Kérjük válaszoljon az alábbi kérdésekre!

 

Kérjük válasza ki, hogy milyen módon szeretne kapcsolatba lépni velünk és adja meg kapcsolatfelvételhez szükséges adatait!

Telefonszámunk: +36 1 788-2927
Nyitvatartás: Hétfő: 8:00-17:00, Kedd, Szerda, Csötörtök: 8:00-18:00, Péntek: 8:00-16:00.

Mikor kereshetjük Önt?

 
 
 
 
Kijelentem, hogy ismerem és elfogadom az Adatvédelmi és adatkezelési irányelveket.
Feliratkozom a Saint James hírlevélre!