X

A prémium látásjavító kezelés
mindenkinek jár!

 

Tesztelje alkalmasságát!

 

Most duplán megéri kitölteni online tesztünket.
Megtudhatja hogy alkalmas-e
lézeres vagy lencsés látásjavító beavatkozásra,
ráadásul ha most jelentkezik alkalmassági vizsgálatunkra,
AKÁR 100.000 Ft KEDVEZMÉNYT IS KAPHAT
A MŰTÉTEK ÁRÁBÓL!

Szürkehályog műtét

Lépjen ki a homályból!

Lépjen ki a homályból, várakozás nélkül!

Jelenleg nem létezik olyan gyógyszer, szemcsepp, szemüveg, vagy szemtorna, amivel a szürkehályog megállítható, vagy visszafordítható lenne. A szürkehályog csak műtéttel gyógyítható! Ezért nem az a kérdés, hogy a gyógyulás reményében megműtteti-e a szemét, vagy sem, hanem az, hogy mikor.

Klinikánkon várakozás nélkül, a legkorszerűbb technológiával, családias légkörben eshet túl a vizsgálatokon és a műtéten mindössze 2 hét alatt!

 
 

 

Miért válasszon minket, ha szürkehályog műtéten gondolkozik?

Miben különbözik egy állami kórházban elvégzett szürkehályog műtét a Saint James-ben elvégzett szürkehályog műtéttől?

A közkórházakban végzett szürkehályog műtét során jellemzően csak egyfókuszú műlencsével helyettesítik az eltávolított szemlencsét, mely csak egy távolságra képes megoldani a látásproblémákat. Ezzel a műlencsével csak egy bizonyos távolságra láthat jól a Páciens, vagyis a műtét után olvasószemüvegre lesz szüksége.

A tapasztalatok szerint csak a multifokális, vagy a legújabb fejlesztésű trifokális műlencse biztosít kiváló közeli-, középtávolsági- és távoli látást. Vagyis a teljes szemüvegfüggetlenséget a szürkehályog műtét során beültetett műlencse típusa határozza meg.

Fontos, hogy a szakorvos, a szemsebész minden esetben egyénre szabott korrekciós megoldást javasol, kizárólag szakmai és személyes konzultáció alapján.

Összehasonlító táblázat
Szürkehályog műtét Állami intézményben végzett szürkehályog műtét egyfókuszú műlencse beültetéssel A Saint James Szemészeti Központban végzett látásjavító lencse műtét
multifokális/trifokális műlencse beültetéssel
Távoli jó látás
Közeli jó látás
Középtávoli jó látás
A műtét után már nem lehetséges a szürkehályog kialakulása.
20 perces, fájdalommentes beavatkozás
Teljes szemüveg függetlenség
Legmodernebb technológia
Mindössze 1 hét alatt megtörénhet a 2 szem műtétje
Nincs 30 napos várakozási idő a 2. szem műtétjére

A szürkehályog

A szürkehályog kialakulásának pontos oka nem ismert. A szürkehályog a szemlencsében jelentkező homályosodás. Előfordulhat cukorbetegség, nagyfokú sugárhatás, villámcsapás, a szem gyulladásai, áthatoló sérülései, korábbi tompa ütés utáni állapot esetében, de jelentkezhet akár gyógyszerszedéssel összefüggésben is.

Ahogy a homály folyamatosan vastagodik, a fény egyre nehezebben tud áthatolni a szemlencsén. A kisfokú, korai elváltozások még nem befolyásolják a látást, de szemészeti vizsgálattal már kimutathatóak. Ahogy a homály fokozódik, egyre romlik a látás, mely szemüveggel nem javítható. Műtét nélkül a látás teljes elvesztéséhez vezethet.

Amikor már orvos kell!

Ha úgy észleli, hogy elhomályosul a látása, feltétlenül forduljon szemorvoshoz! Ugyanilyen figyelemfelkeltő és egyben riasztó tünetet jelentenek az elhalványuló színek és az egy szemen jelentkező "szellemképes" látás. Ne habozzon szakemberhez fordulni akkor sem, ha szemüvegének dioptriáját gyakran kell változtatni.

Mit és hogyan vizsgálunk?

A szürkehályog pontos diagnózisához részletes szemorvosi vizsgálat szükséges, így állapítható meg a várható eredmény, vagyis a várható látás mértéke.

A vizsgálat részei:

Számítógépes lencsetervezés

Ezt követi a beültetendő műlencse dioptriájának megtervezése. Ehhez a szaruhártya görbületét egy computeres eszközzel mérjük meg, majd UH készülékkel meghatározzuk a szemgolyó hosszát. Ezek ismeretében computer segítségével állapítjuk meg a műlencse dioptriáját.

Korunk csodái: a műlencsék

A dioptria a páciens igénye szerint választható attól függően, hogy a műtét után csak távolra, vagy távolra és közelre, vagy minden távolságra szeretne-e élesen látni. Az orvostudomány fejlődésének köszönhetően klinikánkon már elérhető az ún. trifokális műlencse, mellyel mindhárom /közeli, monitor, távoli/ távolságra is tökéketes látásélesség érhető el!

Műtét akár 1 hét alatt, fájdalom és stressz nélkül!

A műtét után:

 

Árak, részletfizetés

Szürkehályog műtéttel kapcsolatos részletes árlistánkat itt találja. A Saint James Szemészeti Központban részletfizetéssel is elérhető a szürkehályog műtét. Részletfizetési kondícióinkról itt tájékozódhat.

Regisztráció / Kapcsolatfelvétel

Nincs miért, és mire várni. Ha Ön úgy érzékeli, hogy homályos a látása, halványuló színeket, vagy „szellemképes” látást érzékel, forduljon hozzánk bizalommal!

Regisztráljon most, és munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!

Kapcsolatfelvétel

 

Tudjon meg többet!

Online Szemteszt

Töltse ki egyperces online tesztünket és tudja meg, Ön alkalmas lehet -e lézeres szemműtétre!

Tesztelje látását!

Alkalmassági vizsgálat

Regisztráljon részletes alkalmassági vizsgálatunkra, megvizsgáljuk szemeit és elmondjuk a lehetőségeit!

Regisztráljon!

Pácienseink történetei

Pácienseink elégedettsége motivál bennünket munkánk során. Olvassa el, nézze meg beszámolóikat!

Pácienseink tapasztalatai

A St.James

Ismerje meg orvosainkat és munkatársainkat, aki azért dolgoznak, hogy Ön jobban lásson!

Ismerjen meg bennünket!
   

Vizsgálatra jelentkezem!

Bezár

Kedves Érdeklődő!

Ha a lézerkezelés előtti vizsgálatra regisztrálna, vagy érdeklődne egyéb szolgáltatásainkról, kérjük töltse ki és küldje el az alábbi űrlapot!

Kérjük adja meg az életkorát!

 

Mivel kapcsolatban érdeklődik?

Nálunk ugyanaz az orvos vizsgalja, műti és végzi a műtétet követő vizsgálatokat, hogy Ön a beavatkozás elejétől a végéig biztonsagban érezhesse magát.

Dr. Kovács Andrea
szemész főorvos

 

Dr. Perényi Kristóf
szemész főorvos

 

Dr Balázsy Mariann
szemész főorvos

 

Dr. Baksa Erika
szemész főorvos

Nálunk ugyanaz az orvos vizsgalja, műti és végzi a műtétet követő vizsgálatokat, hogy Ön a beavatkozás elejétől a végéig biztonsagban érezhesse magát.

Dr. Szabados Edit
klinikaigazgató főorvos

 

Dr. Perényi Kristóf
szemész főorvos

 

Dr. Baksa Erika
szemész főorvos

Nálunk ugyanaz az orvos vizsgalja, műti és végzi a műtétet követő vizsgálatokat, hogy Ön a beavatkozás elejétől a végéig biztonsagban érezhesse magát.

Dr. Szabados Edit
klinikaigazgató főorvos

 

Dr. Perényi Kristóf
szemész főorvos

 

Dr. Baksa Erika
szemész főorvos

Ha olvasószemüveg kezelést megelőző szemvizsgálatra regisztrál űrlapunkon, orvoscsapatunkból Dr. Szabados Edit, vagy Dr. Balázsy Mariann fogja megvizsgálni Önt:

Dr. Szabados Edit
klinikaigazgató főorvos

 

Dr Balázsy Mariann
szemész főorvos, refraktív sebész

Ha gyermekszemészeti vizsgálatra regisztrál űrlapunkon, Dr. Széchey Rita, gyermekszemész szakorvosunk fogja gyermekét megvizsgálni:

 

Dr. Széchey Rita, gyermekszemész szakorvos

"A gyermekellátásban mélyen átérzem, hogy mennyire meghatározó, hogy a vizsgálat ne csupán szakmailag magas színvonalú, de egészében is jó élmény legyen a gyermekek, és a szüleik számára. Ebben a munkában majdnem húsz éves tapasztalatom, pedagógiai képzettségem, valamint édesanyaként, és nagyszülőként szerzett tapasztalataim is segítenek."

Ha általános szemészeti vizsgálatra regisztrál űrlapunkon, Dr. Szabados Edit, vagy Dr. Baksa Erika fogja megvizsgálni:

Dr. Szabados Edit
klinikaigazgató főorvos

 

Dr. Baksa Erika
szemész főorvos

Ha zöldhályog kezelésre regisztrál űrlapunkon, Dr. Szabados Edit, vagy Dr. Baksa Erika fogja megvizsgálni:

Dr. Szabados Edit
klinikaigazgató főorvos

 

Dr. Baksa Erika
szemész főorvos

Ha ICL látásjvító kezelésre regisztrál űrlapunkon, Dr. Perényi Kristóf szemész főorvosunk fogja Önt megvizsgálni, és a műtétet is ő végzi:

 

Dr. Perényi Kristóf, szemész főorvos

"Akár magas a dioptriával, akár vékony szaruhártyával rendelkezik, az ICL lencse megadja Önnek azt a szabadságot, ami kontaktlencse vagy szemüveg viseléséből adódó napi bosszúságok miatt most még elérhetetlen."

Kérjük válaszoljon az alábbi kérdésekre!

 

Kérjük válasza ki, hogy milyen módon szeretne kapcsolatba lépni velünk és adja meg kapcsolatfelvételhez szükséges adatait!

Telefonszámunk: +36 1 788-2927
Nyitvatartás: Hétfő: 8:00-17:00, Kedd, Szerda, Csötörtök: 8:00-18:00, Péntek: 8:00-16:00.

Mikor kereshetjük Önt?

 
 
 
 
Kijelentem, hogy ismerem és elfogadom az Adatvédelmi és adatkezelési irányelveket.
Feliratkozom a Saint James hírlevélre!