X

Egészségpénztár

Döntsön tudatosan!

“Miért fontos az egészségpénztári tagság?”

Az Egészségpénztári tagság megóvja Önt és családját a magánegészségügyben fellépő magas költségektől, megfizethetővé téve a legköltségesebb eljárásokat is. Segítségével a legjobb orvosi szolgáltatásokat veheti igénybe egészsége megőrzése érdekében.

A leggyakoribb probléma, hogy sokan – mivel munkáltatójuk nem biztosítja- nem is gondolnak Egészségpénztári megtakarításra. Ez esetben nem tudnak elég pénzt összespórolni az egészségük védelmére, így a pénz befolyásolhatja egy-egy komoly döntés meghozatalát.

Csökkentse Ön is egészségügyi költségit!

Örömteli és megtisztelő, hogy egészségügyi intézményünk szolgáltatását szeretné igénybe venni, ezért cserébe engedje meg, hogy tájékoztassuk arról, hogy miként csökkentheti egészségügyre fordított kiadásait.

Életünk során számos előre tervezhető vagy váratlan kiadás merül fel egészségmegőrzésünkkel kapcsolatosan. Ezek egyeseknél csak később, míg másoknál már korábban jelentkeznek, majd esetenként akár rendszeressé is válnak (pl.: krónikus betegségek gyógyszeres kezelése, mint a magas vérnyomás esetén). Éppen ezért fontos, hogy már előre felkészüljünk azon váratlan kiadások fedezésére is melyeket a társadalombiztosító (OEP) nem finanszíroz. Ebben nyújt segítséget az OTP Egészségpénztár. Az egészségpénztári számlára teljesített egyéni befizetések után 20% adó-visszatérítés vehető igénybe a már bevallott és megfizetett személyi-jövedelemadónk terhére. Éppen ezért amennyiben Ön rendelkezik megfizetett SZJA-val, abban az esetben az egészségpénztár segítségével jelentősen csökkentheti egészségügyi tárgyú kifizetéseit.

Felelős és a pácienseiről gondoskodó egészségügyi intézményként engedje meg, hogy a szakszerű orvosi ellátás mellett pénzügyeiben is segítséget nyújtsunk és ajánljuk önnek piacvezető stratégiai partnerünket, az OTP Egészségpénztárt, amely egy költséghatékony megoldás kínál a St. James Szemészeti Klinika ügyfelei számára is mind az alkalmi, mind a tervezhető költségek optimalizálására.

Annak érdekében, hogy a pénzügyi előnyökről gyorsan tudjon tájékozódni az OTP Egészségpénztár által biztosított kalkulátorral számolja ki gyorsan és egyszerűen, hogy mennyi megtakarítást érhet el, amennyiben egészségpénztáron keresztül finanszírozza egészségügyi költségeit.

Bízunk abban, hogy elégedett lesz szolgáltatásainkkal, mind az egészségügy, mind a hozzá tartózó pénzügyi területen egyaránt.

KISZÁMOLOM A LEHETSÉGES MEGTAKARÍTÁS ÖSSZEGÉT! (Kattintson ide)!

Jelentkezzen most alkalmassági vizsgálatunkra!

Szeretné megtudni, hogy Ön alkalmas -e lézeres szemműtétre, vagy többet szeretne megtudni kezeléseinkről? Töltse ki és küldje el kapcsolatfelvételi űrlapunkat, munkatársaink visszahívják Önt, és időpontot egyeztethet személyes alkalmassági vizsgálatunkra!

Kapcsolatfelvétel

Tudjon meg többet!

Online Szemteszt

Töltse ki egyperces online tesztünket és tudja meg, Ön alkalmas lehet -e lézeres szemműtétre!

Tesztelje látását!

Alkalmassági vizsgálat

Regisztráljon részletes alkalmassági vizsgálatunkra, megvizsgáljuk szemeit és elmondjuk a lehetőségeit!

Regisztráljon!

Pácienseink történetei

Pácienseink elégedettsége motivál bennünket munkánk során. Olvassa el, nézze meg beszámolóikat!

Pácienseink tapasztalatai

A St.James

Ismerje meg orvosainkat és munkatársainkat, aki azért dolgoznak, hogy Ön jobban lásson!

Ismerjen meg bennünket!
   

Vizsgálatra jelentkezem!

Bezár