Nyílt Nap a Saint James Szemészeti Központban – Június 1-jén

Sok év után ismét nyílt napot tartunk klinikánkon, ahol személyesen vagy akár online is részt vehetsz. Látogass el hozzánk, és ismerd meg közelebbről központunk szolgáltatásait, szakértői csapatunkat, valamint a legújabb látásjavító kezelési lehetőségeket.

nyílt nap a saint james-ben

Miért érdemes részt venned?

15 perces személyes konzultáció: Minden résztvevő számára lehetőséget biztosítunk egy rövid, 15 perces konzultációra. Ez alatt nem történik pupilla tágítás vagy alapos vizsgálat, de egy rövid dioptria bemérés után átbeszélheted a kezelésekkel kapcsolatos tudnivalókat. Lehetőséged lesz konzultálni kezelőorvosunkkal vagy optometristánkkal, akik minden kérdésedre készséggel válaszolnak.

Szakértői tanácsadás: Akár a legmodernebb lézeres látásjavító műtétek, akár a hagyományosabb szemészeti kezelések iránt érdeklődsz, itt minden információt megkaphatsz. Szakembereink részletesen bemutatják az egyes kezelési lehetőségek előnyeit és hátrányait, hogy megalapozott döntést hozhass.

Nyugodt körülmények: Nyílt napunk célja, hogy nyugodt körülmények között biztosítsuk számodra a szükséges információkat. Ezen az eseményen lehetőséged nyílik arra, hogy orvosainkkal beszélj, és minden felmerülő kérdésedre választ kapj.

Különleges ajánlatok a résztvevőknek

Minden látogatónk egy ingyenes alkalmassági vizsgálatra jogosító kupont kap ajándékba. Ez nagyszerű lehetőség arra, hogy átfogó képet kapj látásod állapotáról, és szakértői tanácsokat kapj a szükséges lépésekről. Amennyiben a vizsgálat során megbizonyosodunk az alkalmasságodról és szeretnél látásjavító műtéten átesni, nyílt napunk résztvevői számára különleges kedvezményeket biztosítunk.

További előnyök:

  • A vizsgálati díjon felül 20 000 Ft műtéti kedvezményben részesülnek a résztvevők.

Regisztráció

A nyílt napra előzetes regisztráció szükséges, hogy biztosítani tudjuk a konzultációk zökkenőmentes lebonyolítását. Regisztrálni az alábbi honlapon lehet: https://www.lassjol.hu/nyilt-nap-2024/

Ne hagyd ki ezt a kivételes lehetőséget, hogy szakértői tanácsokat kapj, és igénybe vedd különleges ajánlatainkat! Várunk szeretettel június 1-jén a Saint James Szemészeti Központban!