X

Minden, ami szemészet

Szemészeti kezeléseink

Lézeres látásjavító kezelések

Lézeres szemműtéten gondolkozik? Nálunk a legbiztosabb kezekben van! A Saint James Szemészeti Központ az első és egyetlen arany fokozatú szemklinika Magyaroroszágon. Nálunk dolgoznak az ország legtapasztaltabb lézerszemész orvosai, akik a legmodernebb eszközökkel végzik a gyors és fájdalommentes látásjavító beavatkozásokat. A műtét másnapján már dolgozhat, vagy akár sportolhat is, és HD minőségben élvezheti az Önt körülvevő világot!

Ismerje meg a Saint James Szemészeti Közponban végzett Femto Lasik és cPRK lézeres szemműtéteket, a kezelések lépéseit, utóhatásait és eszközeit részletesen!

 

Szürkehályog műtét

A műtét egy egynapos beavatkozás. Kötelező bemutatnia egy orvosi igazolást arról, hogy fizikailag alkalmas a műtét elvégzésére. A műtét időpontját megelőzően szükség esetén vérvizsgálatokon és EKG-n is át kell esnie.

 

Látásjavító lencseműtét

A látásjavító lencseműtét segítségével egy életre megszabadulhat minden szemüvegétől, megelőzheti a későbbi szürkehályog kialakulását és ismét megtapasztalhatja az éleslátás semmihez sem fogható élményét!

 

Olvasószemüveg kezelés

40 év felett a szemlencse rugalmassága csökken, előbb-utóbb mindenki olvasószemüveg vagy multifokális szemüveg segítégével lát. Ma már erre is van megoldás!

 

Kancsalság elleni műtét

A kancsalság elleni műtétek alapvető célja felnőtteknél és nagyobb gyermekeknél a kozmetikailag egyenes szemállás elérése. Kisebb gyermekeknél cél lehet e mellett a két szem együttműködésének (a térlátásnak) helyreállítása is, azonban ez csak az esetek kb. 40%-ban lehetséges.

 

Jégárpa, kúszóhártya eltávolítása

Hogyan alakul ki, hogyan kezelhető a jégárpa és a kúszóhártya, és mit tehetünk hogy megelőzzük azokat? Tudjon meg többet!

 

Szemhéj műtétek

Ahogy öregszünk, arcbőrünk is folyamatosan veszít feszességéből és a gravitáció hatására megnyúlik. Arckifejezéseink ráncolják bőrünket, s ráncaink az idő múlásával mélyebbé válnak. A szemhéjkörnyéki plasztikai beavatkozás eredményeként az alsó és felső szemhéjak megfiatalodott megjelenést kapnak, a szemek környékéről eltűnik a felesleges bőr és zsír, s így Ön kipihentebbnek, fiatalosabbnak látszik.

 

Zöldhályog kezelés

A zöldhályog alattomos, kezdetben tüneteket nem okozó veszélyes kór egyre fiatalabb korosztályokat is érint. Központunkban nagy hangsúlyt fektetünk az ilyen betegek kezelésére, gondozására. A páciensek rendszeres kontrollban részesülnek, mind a szemnyomás, a computeres látótér, az OCT, – és a szemfenéki vizsgálatok tekintetében.

 

Kapcsolatfelvétel / Online teszt

Jelentkezzen most alkalmassági vizsgálatra, vagy kérdezze munkatársainkat!

Szeretné megtudni, hogy Ön alkalmas -e lézeres szemműtétre, vagy többet szeretne megtudni kezeléseinkről? Töltse ki kapcsolatfelvételi űrlapunkat, munkatársaink visszahívják Önt, és időpontot egyeztethet, körültekintő és nagyon részletes alkalmassági vizsgálatunkra, vagy választ kaphat kérdéseire!

Kapcsolatfelvétel

 

Tudjon meg többet!

Online Szemteszt

Töltse ki egyperces online tesztünket és tudja meg, Ön alkalmas lehet -e lézeres szemműtétre!

Tesztelje látását!

Alkalmassági vizsgálat

Regisztráljon részletes alkalmassági vizsgálatunkra, megvizsgáljuk szemeit és elmondjuk a lehetőségeit!

Regisztráljon!

Pácienseink történetei

Pácienseink elégedettsége motivál bennünket munkánk során. Olvassa el, nézze meg beszámolóikat!

Pácienseink tapasztalatai

A St.James

Ismerje meg orvosainkat és munkatársainkat, aki azért dolgoznak, hogy Ön jobban lásson!

Ismerjen meg bennünket!
   

Vizsgálatra jelentkezem!

Bezár