Lézeres látásjavító kezeléseink

A Saint James Szemészeti Központban 4 féle lézeres látásjavító kezelés közül választhat. Lézerkezeléseink során a legmodernebb diagnosztikai eszközöket és a világ egyik leggyorsabb, legprecízebb szemkövető rendszerrel felszerelt lézeregységét használjuk. Szemészeti központunkban, hazánkban egyedülálló módon, azok is visszakaphatják éleslátásukat akik magas dioptriájuk (-12 dioptria felett) vagy vékony szaruhártyájuk miatt nem alkalmasak lézeres látásjavító beavatkozásra. Az ő esetükben az ICL kezelést javasoljuk, ami teljes szemüveg függetlenséget garantál pácienseinknek.

Countura Vision™ kezelés

Ismerje meg ezt a kivételes eljárást, amely a legújabb és legmodernebb lézeres látásjavító kezelésünk. A Contoura Vision™ kezelés nagy előnye a hagyományos kezelésekkel szemben, hogy 22 000 egyedi méréspont felhasználásával egyedülállóan részletes térképet készíthetünk a szaruhártya felszínéről (köszönhetően a Wavelight Topolyzer diagnosztikai eszköznek), ami tökéletesen személyre szabott kezelést tesz lehetővé, és lenyűgöző látást eredményez. Ez a 22 000 mérés a különbség a jó látás és a nagyszerű látás között.

FEMTO LASIK lézerkezelés

A legmodernebb femtosecundum lézeres védőlebenyes eljárás.  A Femto Lasik az egyik legmodernebb kétlézeres látásjavító kezelés. A dioptria korrekció mindössze néhány másodpercet vesz igénybe, és a műtétet követően már másnap teljes értékű munka végezhető. Rendkívül precíz eljárás, amely azonnali tűéles látást biztosíthat.

Touch Free – Lézerkezelés a szem érintése nélkül

Újgenerációs egylézeres eljárás amely során a beavatkozást kizárólag lézerrel, a szem érintése nélkül végezzük. A kezelés, 2-3 napos gyógyulási idő után, hosszútávon is kiváló eredményt garantál.

PRK lézerkezelés

30 év tapasztata, vegyítve a legmodernebb vizsgálati és kezelési eljárásokkal. Hosszú idő óta alkalmazott nagyon megbízható egylézeres eljárás, ahol 30 év tapasztalatát ötvöztük a legmodernebb vizsgálati és kezelési eljárásokkal. A műtétet követően 2-3 nap a gyógyulási idő, azonban hosszútávon kiváló eredmény garantálható.

EVO Visian ICL – A látás élménye vékony szaruhártya vagy magas dioptria esetében

Számos modern lézeres látáskorrekciós beavatkozás elérhető napjainkban, de még mindig nem mindenki számára. Magyarországon, mostanáig a látásjavító beavatkozások nem tudták kezelni a vékony szaruhártyával vagy magas dioptriával rendelkező pácienseket.
Az ICL lencse számukra kínálhat megoldást.