X

Az én történetem

Lézeres szemműtét tapasztalatok őszintén, a páciensektől

Lézeres szemműtét tapasztalatok

Kedves Érdeklődő! Ön is régóta gondolkozik már a lézeres látásjavításon? Eddig nem mert belevágni, mert kétségek gyötrik vagy félelmei vannak? Ez teljesen érthető, hiszen a szeméről van szó. Reméljük, hogy az alábbiakban összegyűjtött néhány őszinte történetetből sikerül Önnek is erőt gyűjteni, és megtenni az első lépést a  tökéletes látás felé!

Kelemen Zsófia személyi edző (Mompower.hu) beszél lézeres szemműtét tapasztalatairól

"Másnap, amikor reggel elindultam, és élesen láttam a kontúrokat odakint... hát az egyébként egy fantasztikus élmény volt."

Lipcsei Betta műsorvezető, modell meséli el lézeres szemműtét tapasztalatait

"10 óra környékén volt a műtétem... az hogy én délután négykor már tökéletesen láttam, otthon kipihenve, kialudva, az nekem valami fantasztikus volt!"

Herrer Sára színésznő, énekesnő beszél lézeres szemműtét tapasztalatairól

"Miután felültem a műtét után, akkor mondta a doktornő, hogy ott a falon van egy óra, és ha minden igaz, most már látnia kellene hogy hány óra van... és így felnéztam a falra... és láttam az órát... és ez nekem egy akkora élmény volt!"

Bozsó Péter és Urbán Andrea lézeres szemműtét története

"Semmiféle fájdalom nem volt. Tényleg azt kaptam a műtét során amire számítottam, mindig pontosan közölték, hogy mi történik, mire számíthatok, melyik fázisban vagyok. Egy másodperc nem volt, amire azt mondtam volna, hogy na ez most fáj."

Balássy Betty énekesnő mesél lézeres szemműtét tapasztalatairól

"Mínusz 3,25-ös volt a dioptriám ezelőtt, mondhatni, hogy az orrom hegyéig láttam. Nagyon zavart a munkámban, a színpadon, megelégeltem. Először féltem tőle, hogy jaj mi lesz. Semmit nem éreztem!"

Sallay Fanni, a Cake Shop Group alapítója beszél lézeres szemműtét tapasztalatairól

"Nagyon hálás vagyok a Saint James csapatának, azt az óriási ajándékot kaptam tőlük, hogy tényleg minden félelmemet és határomat segítettek átlépni. Köszönöm Saint James!"

Győrfi Anna színművésznő lézeres szemműtét tapasztalatai

"A műtét nagyon megkönnyítette az életemet, mert azóta már volt színpadi szereplésem, és sminkeltem is és egyeltalán nem volt zavaró, nem úgy mint a kontaktlencsénél. Én ajánlom mindenkinek szeretettel akinek ezzel problémája van."

Kis Viktória "Wicca" gyorsasági motorversenyző lézeres szemműtét tapasztalatai

"Gyerekkorom óta rövidlátó vagyok, A bukósisak miatt a szemüveg eleve ki volt zárva, ezért évek óta kontaktlencsét hordok, mely gyakran kiesett a szememből versenyzés közben, ami nagyon megnehezítette a koncentrálást. A műtét jól sikerült, mindenki nagyon kedves, és külön megnyugtató volt, hogy a Doktornő végig mondta, hogy mi fog történni. Nagyobb volt a félelmem, mint a műtét időtartama (mindössze 20 perc a két szem!)."

Görög Zita lézeres szemműtét tapasztalatai

"A beavatkozás egyszerű, gyors, fájdalom­mentes volt, és rögtön másnap már tökéletesen láttam. Hihetetlen érzés végre szabadon, szemüveg nélkül élni!"

Karcagi Dalma Lézeres szemműtét története

"Megmondom őszintén hogy megkönnyebültem, mert tényleg nem éreztem semmilyen fájdalmat, 10 perc volt az egész. Nagyon megnyugtató volt a környezet is, úgyhogy nagyon örülök hogy a Saint Jamest választottam."

Dia története:

Andi története:

Morosits Zoltán

"Lassan 2 hét telt el a műtét óta. A látásom mondhatjuk tökéletes. Kinyílt előttem a világ és igaza volt azoknak, akik azt mondták " HD-ben látom a valóságot ".

A műtét nem fájt, enyhe kellemetlen érzés tapasztalható, de mégis csak műtétről beszélünk.

A személyzet ( orvosok, nővérek, asszisztensek, ügyintézők ) rendkívül kedvesek, segítőkészek.

A műtét óta több ismerősömnek is ajánlottam a beavatkozást illetve a Központot.

100%-ban elégedett vagyok a végeredménnyel!"

Szilágyi Erika

"Kedves Érdeklődő! Ha szemműtéten, lézeres kezelésen gondolkozol, akkor jó helyen jársz!!!! Egy hónapja volt műtétem és azóta ismét színes és tiszta lett a világ! Köszönet Perényi doktornak, az asszisztenciának és a személyzet valamennyi tagjának. Kedvesek, segítőkészek és figyelmesek voltak. További eredményes munkát és sok-sok megelégedett beteget kívánok!"

Borbély Nóri

"Én bizony 5*-ot adok. A helyiség számomra barátságos, már-már otthonosnak is mondhatnám. Minden munkatárs kedves, nagyon barátságosak, a pácienseket nem nézik semmibe, hozzájuk szólnak, rájuk mosolyognak, ami szerintem nagyon fontos. Az én PRK műtétem november 22-én, kedden volt, lassan egy hetes leszek. Nyugtatót nem kértem, nem éreztem, hogy szükségem lett volna rá, és utólag sem kérném :) Teljes mértékben rá mertem bízni magam a Klinikára, az orvosomra, aki műtött.

A csütörtöki nap volt a legnehezebb, ahogyan mondták is, viszont nekem nem fájt a szemem, hanem fényérzékeny volt, de nagyon. Sötét szobában feküdtem napszemüvegben, de egész nap nem bírtam kinyitni sem a szememet, könnyeztem, aznap vakon éltem, de megérte, másnap este már napszemüvegben lámpafénynél láttam, másnap pedig napszemüvegben természetes fénynél, ma pedig már anélkül is (kint persze viselem a napszemüveget).

Az éleslátásom jól alakul, holnap megyek vizsgálatra újra. Itt derült ki az is, hogy nincs is tompalátásom, pedig 6 éve azt diagnosztizálták, és én is tisztán emlékszem arra, hogy akkor nem láttam a jobb szememmel rendesen, bármilyen lencsével is próbálkoztak anno (itthoni magánrendelésen).

Köszönöm a Saint James Szemészeti Központnak a kedvességüket és emberségüket, és természetesen a látásomat! Én annyira rákészültem a műtétre, hogy már nem jut eszembe kivenni a kontaktlencsémet, bár előfordult, hogy szerettem volna feljebb tolni a szemüveget az orromon.. Innentől nem kell félnem ettől sem! :) 100% bizalom!"

Kozma-Páll Erzsébet

"Immár 2 éve, hogy műtöttek, de még mindig hálatelt szívvel gondolok a Saint James Szemészeti Központ dolgozóira (orvosokra, ápolókra, recepciósokra, Mindenkire egyaránt! :) ) és nem csak azért, mert egy pótolhatatlan dolgot, a tökéletes látást adták vissza nekem, hanem azért is, mert olyan kedvességgel, szeretettel (és persze magas fokú szakmai hozzáértéssel) fordultak irányomba, amit sosem fogok elfelejteni. Köszönöm szépen mégegyszer!"

Horváth Krisztián

"Lassan 2 hónapja műtötték itt a szememet, megjegyzem igen magas mínuszos dioptriával és most úgy látok élesen szemüveg nélkül, mint szemüveggel előtte soha. Köszönöm a kedves és hozzáértő segítséget is, és természetesen Dr. Perényi Kristófnak a kiváló és precíz munkáját is amit a szememmel végzett. Bárkinek bátran merem ajánlani ezt a klinikát. Köszönöm St.James!"

Bóna Patrícia

"Amikor a Központ megnyílt 2009-ben, én már akkor elhatároztam, hogy itt fogom megcsináltatni a szemeimet. Akkoriban villamosvezetőként dolgoztam és naponta többször is elsuhantam vele szemben vágyakozva arra nézve. Sok évig vártam, mire végre meglett rá a pénz.

Május 4.-én elmentem egy nyílt napra, ahol nagyon pozitív benyomást tettek rám a kedvességükkel, a hozzáállásukkal és a szaktudásukkal. Pont a Kelemen doktornő tartotta az előadást, aki később megműtött. Rögtön jelentkeztem is alkalmassági vizsgálatra. Erre június elsején került sor, ahol alkalmasnak találtak.

Ma pontosan két hete, hogy a FemtoLasik műtétet elvégezték rajtam. Bevallom picit féltem, mert mégis csak a szememről van szó. De teljesen megbíztam az orvosokban, mivel bármit kérdeztem, teljesen segítőkészek és kedvesek voltak. Még a lézergépet is megsimogattam a műtét előtt és utána is.  Kértem, hogy fogják meg a kezem, mert az megnyugtat.

Maga a műtét teljesen fájdalommentes volt. Bennem egy picit kellemetlen érzést keltett, de inkább azért, mert fogalmam sem volt, mit fogok érezni. Amikor a lebenyt elkezdték készíteni, az enyhe nyomástól eléggé megijedtem, az ájulás kerülgetett. Szerencsére ez a rosszullét kb 2-3 másodpercig tartott. Természetesen folyamatosan kommunikált velem a doktornő, mindig mondta mi fog következni, én inkább magától az érzéstől ijedtem meg. Igaz, amikor életemben először tette be az orvos a kontaktlencsét a szemembe, akkor is elájultam. :)

Szóval túléltem a műtétet és azóta tökéletes a látásom. Azóta remekül látok, volt, hogy a lefekvés előtt ki akartam venni a kontaktlencsémet, de aztán csak leesett, hogy már nincs... :)

A műtét másnapján a kontrollon már úgy fogadtak a Központban, mint egy családtagot. Ez nagyon jól esett. Kiemelném itt Kelemen doktornő és Szekeres Katalin kedvességét, hozzáállását. Bármi kérdésem volt, arra is készségesen válaszoltak. Már várom, hogy mehessek az egy hónapos kontrollra és újra velük lehessek. Jól érzem magam a Központban. :)

Köszönöm Saint James Szemészeti Központ, hogy visszaadták a látásomat!"

Villányi Edina

"Több “felkapott” szemklinikát is megnéztem, így volt összehasonlítási alapom. Az első pillanattól éreztem, hogy itt szeretném megműttetni a szemem. Nagyon kedves és professzionális volt mindenki, nem is dönthettem volna jobban. A szemem tökéletes és csak pár óra kellemetlenséggel járt az egész. Mindenkinek nagyon ajánlom ezt a klinikát!!!"

Kocsis Deák Barbara

"Pont egy évvel ezelőtt, augusztus 27-én volt a műtétem. Már több, mint 11 éve voltam akkor szemüveges, és már olyan rosszul láttam, hogy szemüveg nélkül sehova sem mentem. Minden reggel az volt az első dolgom, hogy felvettem és esténként az volt az utolsó, hogy levettem… A beavatkozás alatt minden rendben ment, semmit sem éreztem, nemhogy fájdalmat, de még egy kis nyomást sem, semmit Már a műtét után észre lehetett venni a javulást, bár még mindig homályos volt a világ, de már nem annyira, mint előtte, és kb. 1 héttel a műtét után már teljesen éles volt minden. Azóta is minden rendben van a szememmel, tökéletesen látok mindent, még jobban is mint anno szemüveggel és azóta lelkesen gyűjtöm a napszemüvegeket, amiket végre hordhatok, úgy hogy közben rendesen látok is :) Mindig azt mondják, hogy akkor érezzük valami hiányát, ha elveszítjük. Óriási csoda, ha valamit visszakapunk, és mióta újra tisztán látom a világot, mindennél jobban vigyázok a látásomra, mert még egyszer nem akarom elveszíteni az éles látásom. Egyszer sem bántam meg a műtétet és mindenkit bíztatok arra, hogy vágjon bele, ez mindent megér! Nagyon szépen köszönöm a Saint James Központ minden kedves munkatársának, aki csak egy kicsit is hozzájárult ehhez a csodához! Köszönöm."

Boros Tímea

"Sziasztok! Én hosszú ideig gondolkoztam a műtéten, mire belevágtam. De életem egyik legjobb döntésének bizonyult. Magabiztosabb lettem, rengetegen dicsérik a szememet, tudom védeni napszemüveggel a káros sugaraktól. Kényelmesebb minden a szemüveg nélkül. Nagyon örülök neki, hogy a Saint James klinikát választottam. Mindenben segítenek, türelmesek és odafigyeltek rám. Köszönöm nekik itt is :)))"

Horváth Anita

"2010-ben vállalkoztam a műtétre 43 évesen. Egy barátommal együtt jelentkeztünk be, hogy támogassuk egymást lelkileg. 14 éves korom óta hordtam szemüveget, de utáltam, hogy télen bepárásodott ha bementem valahova, hogy az uszodában, fürdőkben csak az orromig láttam. De ezek minden szemüvegesnek ismerős problémák. A műtét mindezt megoldotta. Jó érzés sas-szemmel nézni a világot! A St Jamesben a világ legkedvesebb doktornőjét és aszisztenseit ismertem meg, akiknek ezúton is köszönöm a hozzáállásukat, a segítőkészségüket és az emberségüket. Mindenkinek, aki bizonytalan még a döntésben, kívánom, hogy legyen bátorsága a műtétet választani. Biztosan nem fogja megbánni!"

Vörösné Juhász Judit

"Életem egyik legjobb döntése volt a lézeres látásjavító műtét! Csak ajánlani tudom mindenkinek mert egy sokkal színvonalasabb életet élhet. Arról nem is beszélve, hogy az orvosok, asszisztensek annyira kedvesek és segítőkészek voltak, hogy a folyamat minden mozzanatáról tájékoztattak, így maximális nyugalommal vártam a beavatkozást. Kb.16 évig voltam szemüveges, kontaklencsés (-4,5). Pár évig szemüvegesen, később meg már kontaklencsét viseltem, mivel akkor napszemüveget is hordhattam :-) Sajnos a hosszú évek alatt nagyon sokszor kaptam rövidebb-hosszabb ideig tartó szemfertőzéseket, amik megviselték a szememet, így egyre jobban érdekelt, hogy hogyan is lehetne ettől megszabadulni. Így jutottam arra a döntésre, hogy megműttetem. Az érzést, amikor kijössz a műtőből leírhatatlan, nem is tudom szavakba önteni. Ezt igazán, csak azt tudja megérteni, aki ugyancsak sokat bajlódik a szemével. Egy csoda, mikor reggel felébredsz és nem azaz első, hogy a szemüvegedért nyúlsz,hogy letudd olvasni mennyi az idő, vagy a tusolásnál, mikor kijössz és az első, hogy feltedd, vagy lefekvéskor nem arra kell ügyelned, hogy el ne aludj, mert még ki kell venned a lencsét, és még lehetne sorolni, de akkor nem férne a lapra ;-)"

Törös Ervin

"Hivatásomból kifolyólag nagyon fontos az éleslátás és ezt egy Femto-LASIK műtét biztosította is számomra. Ezentúl nem kell másokra támaszkodnom, vagy közelebb mennem ahhoz, hogy biztos legyek abban, mit is látok. A klinika dolgozóiról kivétel nélkül csak pozitívan tudok nyilatkozni, mindenki nagyon kedves, segítőkész és felkészült, egyszóval profi! Bár a műtét ára elsőre riasztó lehet egyeseknek, úgy gondolom érdemes belevágni, én legalábbis egyetlen forintot sem bántam meg, pedig nem vagyok tehetős ember."

Répáné Paulovics Henrietta

"Szeptemberben lesz három éve, hogy megműttettem a szemem…hát legalább 15 évvel ezelőtt kellett volna! :) Mindenkit arra buzdítok, hogy ha teheti és alkalmas a szeme a műtétre, akkor egy percig se habozzon. Több mint 20 éve voltam szemüveges, amit annyira de annyira utáltam…ezzel gondolom nem vagyok egyedül. Hogy mit veszíthetsz a műtéttel? – a ciki érzést…, hogy gyerekkori ismerősöd mellett simán elslattyogsz a strandon, mivel szemüveg nélkül nem ismered meg -szemüvegben meg azért elég kellemetlen strandolni – az önbizalomhiányodat teljesen el fogod veszíteni, ami miatt egy percig sem fogsz sírni stb.stb. Nyerni is fogsz a műtéttel: – felemelő érzés hajat festeni úgy, hogy látod is hogy mit csinálsz :) – még felemelőbb érzés, hogy bulizás közben nem párásodik be a szemüveged, nem kell állandóan törölgetned, így nem maradsz le a legjobb poénokról. – ja és csajok, sminkeljetek bátran, a hosszú szempillátok festékes nyoma nem marad már ott a szemüvegen…bizony :) Dióhéjban ennyi :) A Saint James Klinikát mindenkinek csak ajánlani tudom – kedvesek, segítőkészek és visszaadják a látásodat :)"

Szabó Viktória

"1 hónapja volt a Femto műtétem. Nagyon féltem a műtét előtt, de ilyen jó döntést még sosem hoztam, mint akkor, amikor bementem a klinikára és megműttettem a szemem. Hogy miben lett szuperebb az életem? Mindenben. Mivel a műtét előtt nagy dioptriás szemüvegem volt, kontaktlencsét nem hordtam, így a szemüveg nélküli élet teljesen új számomra, élvezem minden pillanatát. A legfurcsább és egyben legjobb érzés szemüveg nélkül, tisztán látni magam a tükörben. Ezúton köszönöm a Saint James Klinika minden dolgozójának a kedvességet és törődést."

Toma Zsuzsanna

"Egy éve műtötték a szemem, és azóta is gyakran rácsodálkozok, hogy mennyire élesen látok. Mivel nem tudtam állandóan hordani a szemüveget, nagy könnyedség, hogy nem kell folyton fel-le vennem, ha látni akarok valamit. A látásom 120%-os lett, nagyobb élmény a kirándulás, könnyebb a közlekedés és tájékozódás, végre nem csak nézek, látok is! Mindenkinek ajánlom, hogy ha teheti, minél előbb szánja rá magát a műtétre, mert ez egy olyan befektetés, ami garantáltan megváltoztatja az ember életét." :)

Tukacs Emánuel Dávid

"Mivel még csak pár napja vagyok túl a nagy eseményen, és még egy icipicit homályosan látok, ezért csak azt tudom leírni, hogy mit remélek, és miért döntöttem a műtét mellett. 8 évvel ezelőtt még állandóan kontaktlencsét viseltem. Élveztem előnyeit, miközben megvoltak a hátrányai is. Jól láttam vele, DE néha kényelmetlen volt, hamarabb fáradtak a szemeim, és egyszer az is megtörtént, hogy megsértette a szaruhártyámat. Akkor ijedtemben szemüvegre váltottam. A szemüvegnek is láttam a maga előnyeit a lencsékkel szemben, például szellőzött a szemem, védettséget biztosított, jól nézett ki stb, ugyanakkor a lencséi a szélek irányába egyre jobban torzítottak. A világot csak egyenesen előre láthattam olyannak, amilyen, kicsit oldalra nézve már olyan volt, mint amikor az elvarázsolt tükrökbe nézünk egy vidámparkban. Lekorlátozta az érzékelhető világomat. Ezeken akartam változtatni. A világot teljes egészében akartam látni, akadálymentesen, élesen, HD minőségben. Az utakon messzebbről látni fogom már a táblákat, könnyebben felismerhetem a szembe jövő ismerősöket, és látni fogom a tükörben, hogy mit alkot a hajam szobrásza. Ez csak néhány példa, és talán elsőre apróságoknak tűnhetnek, de ez egy nagyon komoly életminőség váltást jelent, és azt gondolom nagyon megérte!"

Jelentkezzen most alkalmassági vizsgálatunkra!

Szeretné megtudni, hogy Ön alkalmas -e lézeres szemműtétre, vagy többet szeretne megtudni kezeléseinkről? Töltse ki és küldje el kapcsolatfelvételi űrlapunkat, munkatársaink visszahívják Önt, és időpontot egyeztethet személyes alkalmassági vizsgálatunkra!

Kapcsolatfelvétel

 

Tudjon meg többet!

Online Szemteszt

Töltse ki egyperces online tesztünket és tudja meg, Ön alkalmas lehet -e lézeres szemműtétre!

Tesztelje látását!

Alkalmassági vizsgálat

Regisztráljon részletes alkalmassági vizsgálatunkra, megvizsgáljuk szemeit és elmondjuk a lehetőségeit!

Regisztráljon!

Pácienseink történetei

Pácienseink elégedettsége motivál bennünket munkánk során. Olvassa el, nézze meg beszámolóikat!

Pácienseink tapasztalatai

A St.James

Ismerje meg orvosainkat és munkatársainkat, aki azért dolgoznak, hogy Ön jobban lásson!

Ismerjen meg bennünket!
   

Vizsgálatra jelentkezem!

Bezár