X

Lézeres Látásjavítás

Személyre szabott kezelések az egyetlen arany fokozatú klinikán

Lézeres látásjavító kezeléseink

A Saint Szemészeti Központban 4 féle lézeres látásjavító kezelés közül választhat. Lézerkezeléseink során a legmodernebb diagnosztikai eszközöket és a világ egyik leggyorsabb, legprecizebb 5D szemkövető rendszerrel felszerelt lézeregységét használjuk.

Szemészeti központunkban, hazánkban egyedülálló módon, azok is visszakaphatják éleslátásukat akik magas dioptriájuk (-12 vagy a fölött) vagy vékony szaruhártyájuk miatt nem alkalmasak lézeres látásjavító beavatkozásra. Az ő esetükben az ICL kezelést javasoljuk, ami életre szóló szemüvegfüggetlenséget garantál pácienseinknek.

Countura Vision™ kezelés

Ismerje meg ezt a kivételes eljárást, amely a legújabb és legmodernebb lézeres látásjavító kezelésünk. A Contoura Vision kezelés nagy előnye a hagyományos kezelésekkel szemben, hogy 22.000 egyedi méréspont felhasználásával egyedülállóan részletes térképet készíthetünk a szaruhártya felszínéről (köszönhetően a Wavelight Topolyzer diagnosztikai eszköznek), ami tökéletesen személyreszabott kezelést tesz lehetővé, és lenyűgöző látást eredményez. Ez a 22 000 mérés a különbség a jó látás és a nagyszerű látás között.

 

Femto Lasik kezelés

A legmodernebb femtosecundum lézeres védőlebenyes eljárás. Azonnali éleslátás, gyors és fájdalommentes beavatkozás, akár már másnap dolgozhat!

 

Touch Free kezelés

Lézerkezelés a szem érintése nélkül. A hagyományos PRK kezelésekhez képest lényegesen rövidebb műtéti idő és gyorsabb gyógyulási időszak.

 

PRK kezelés

30 év tapasztata, vegyítve a legmodernebb vizsgálati és kezelési eljárással. Biztonságos, gyors és fájdalommentes eljárás, kiszámítható végeredménnyel.

 

ICL Kezelés

Ezzel a 20-30 perces rövid beavatkozással néhány napon belül már élvezheti az éleslátás élményét vékony szaruhártya vagy magas dioptria esetében is!

 

Regisztráljon alkalmassági vizsgálatunkra!

Szeretné megtudni, hogy Ön alkalmas -e lézeres szemműtétre, vagy hogy melyik kezelésre lenne alkalmas? Töltse ki kapcsolatfelvételi űrapunkat, munkatársaink visszahívják, és időpontot egyeztethet, személyes alkalmassági vizsgálatunkra!

Kapcsolatfelvétel

Tudjon meg többet!

Online Szemteszt

Töltse ki egyperces online tesztünket és tudja meg, Ön alkalmas lehet -e lézeres szemműtétre!

Tesztelje látását!

Alkalmassági vizsgálat

Regisztráljon részletes alkalmassági vizsgálatunkra, megvizsgáljuk szemeit és elmondjuk a lehetőségeit!

Regisztráljon!

Pácienseink történetei

Pácienseink elégedettsége motivál bennünket munkánk során. Olvassa el, nézze meg beszámolóikat!

Pácienseink tapasztalatai

A St.James

Ismerje meg orvosainkat és munkatársainkat, aki azért dolgoznak, hogy Ön jobban lásson!

Ismerjen meg bennünket!
   

Vizsgálatra jelentkezem!

Bezár