X

Touch Free

Lézerkezelés a szem érintése nélkül.

Újgenerációs egylézeres eljárás amely során a beavatkozást kizárólag lézerrel, a szem érintése nélkül végezzük. A kezelés, 2-3 napos gyógyulási idő után, hosszútávon is kíváló eredményt garantál.

A Touch Free kezelés előnyei

  • Nem érünk a páciens szeméhez
  • Rövidebb gyógyulási idő mint a PRK kezelésnél
  • A legmodernebb technológia
  • Gyors, fájdalommentes kezelés
  • Kiszámítható és pontos
  • Biztonságos
 

Precíz mérés - tökéletes végeredmény

A tökéletes felszín eléréséhez nagyon pontos mérés szükséges. A klinikánkon elérhető az úgynevezett “első szegmens OCT” készülék microméter pontosággal térképezi fel a szaruhártyán található hámréteg vastagságát és a kapott adatok alapján kezeli ezt a felületet a lézer.

Nagyon fontos, hogy ezt a fajta kezelést csak akkor érdemes választani, ha az adott szemészeti központ rendelkezik az előbb említett készülékkel! Egyéb esetben a lézer csak egy “átlagos” hámvastagsággal számol, aminek lehetséges kockázataival a páciensnek kell számolni.

Érdekli a Touch Free kezelés?

Jelentkezzen ingyenes alkalmassági vizsgálatunkra, és töltse ki egyperces online tesztünket vagy keressen minket a +36 1 788 2927-es telefonszámon!

Jelentkezem az ingyenes vizsgálatra

Mi történik a műtét napján?

Mire kell figyelni a műtét után?

 

A legpontosabb Touch Free kezelés

A Saint James Szemészeti Központ rendelkezik egy úgynevezett első szegmens OCT készülékkel, ami lehetővé teszi a szaruhártyán található védőhám vastagságának pontos mérését. Ezt a védőhámot a hagyományos PRK kezelések alkalmával az orvos távolítja el, egy speciális eszköz segítségével.

Néhány szemészeti klinikán szintén elérhető a Touch Free kezelés, de ők egy átlagot számolnak a védőhám vastagságára, mivel nem rendelkeznek ezzel az eszközzel, így nem tudnak pontos kalkulációt végezni a műtét előtt. Klinikánkon ez nem fordulhat elő. Mi minden páciensnél a megfelelő vastagságú hámot távolítjuk el a műtét alatt.

 

A világ leggyorsabb lézerkészüléke

Ha a szemünkről van szó, csakis a legjobb lehet elég jó! Lézeres szemműtét tervezésekor, a várható eredmény és látásélesség szempontjából az egyik legfontosabbb tényező a lézerkészülék minősége. Ezért nagyon fontos, hogy a páciens olyan Klinikát válasszon, ahol a legmodernebb, leggyorsabb lézer egységgel dolgoznak, biztosítva ezzel a páciens számára elérhető legjobb, legprecízebb látásminőséget.

Budapesten csak a Saint James Szemészeti Központban érhető el a WaveLight Refractive Suite, a világ egyik leggyorsabb és legmodernebb lézer egysége.

A WaveLight Refractive Suite két lézerkészülékből áll:

Touch Free kezelés részletfizetéssel

Kényelmes havi részletek Cofidis egészséghitellel, akár napi 1 kávé áráért!

Hitel kalkuláció – Touch Free kezelés esetén
Listaár: 199.000 Ft/szem. Kedvezményes ár: 189.000 Ft /szem (20.000 Ft kedvezmény két szemre)
Futamidő THM % Önerő Havi törlesztő Kamat
24 hónap 5,75% 0 Ft 8.355 Ft 5,75%
36 hónap 5,75% 0 Ft 5.724 Ft 5,75%

 

További lézeres kezeléseink:

Contoura® Vision

Az egyik legújabb kezelési módszer világszerte. 22 000 ponton térképezi fel a szaruhártya felszínét, ezzel téve lehetővé a precíz, tökéletesen személyreszabott kezelést és az akár 150%-os látásélességet. A gyógyulás fájdalommentes és akár már másnap visszatérhet megszokott életéhez.

Kedvezményes ár: 267.000 Ft /szem (120.000 Ft kedvezmény két szemre)

Részletfizetéssel: 8.325 Ft /szem/hó-tól

 

Femto Lasik

A legmodernebb kétlézeres eljárás, melynek nagy előnye, hogy a gyógyulás rendkívül gyors és fájdalommentes, akár már a műtét másnapján elérhető a kívánt látásélesség. A lebeny kialakítása lézerrel történik, aminek biztonságát és pontosságát klinikai vizsgálatok igazolják.

Lista ár: 255.000 Ft / szem

Részletfizetéssel: 7.740 Ft /szem/hó-tól

 

PRK Lézerkezelés

Hosszú idő óta alkalmazott nagyon megbízható egylézeres eljárás, ahol 30 év tapasztalatát ötvöztük a legmodernebb vizsgálati és kezelési eljárásokkal. A műtétet követően 2-3 nap a gyógyulási idő, azonban hosszútávon ebben az esetben is kiváló eredmény garantálható.

Lista ár: 149.000 Ft /szem

Részletfizetéssel: 4.522 Ft /szem/hó-tól

Regisztráljon alkalmassági vizsgálatunkra!

Szeretné megtudni, hogy Ön alkalmas -e lézeres szemműtétre, vagy hogy melyik kezelésre lenne alkalmas? Töltse ki kapcsolatfelvételi űrlapunkat, munkatársaink visszahívják, és időpontot egyeztethet, személyes alkalmassági vizsgálatunkra!

Kapcsolatfelvétel

Tudjon meg többet!

Online Szemteszt

Töltse ki egyperces online tesztünket és tudja meg, Ön alkalmas lehet -e lézeres szemműtétre!

Tesztelje látását!

Alkalmassági vizsgálat

Regisztráljon részletes alkalmassági vizsgálatunkra, megvizsgáljuk szemeit és elmondjuk a lehetőségeit!

Regisztráljon!

Pácienseink történetei

Pácienseink elégedettsége motivál bennünket munkánk során. Olvassa el, nézze meg beszámolóikat!

Pácienseink tapasztalatai

A St.James

Ismerje meg orvosainkat és munkatársainkat, aki azért dolgoznak, hogy Ön jobban lásson!

Ismerjen meg bennünket!
   

Vizsgálatra jelentkezem!

Bezár