X

Contoura® Vision kezelés

Tökéletesen személyre szabott lézerkezelés - lenyűgöző látásélesség, most 120.000 Ft kedvezménnyel

Szemüveget vagy kontaktlencsét hord és szeretne megszabadulni tőlük? Mit szólna ha azt mondanánk, hogy akár 150%-os is lehet a látásélessége és mindent élesen és tisztán láthat, közel és távol, nappal és éjszaka egyaránt? A Contoura® Vision lézeres látásjavító kezelés ezt ajánlja Önnek. Legújabb kezelésünket most 120.000 Ft kedvezménnyel veheti igénybe.

Hazánkban a Contoura Vision látásjavító kezelés rendekezik egyedül az európai (CE) és az amerikai (FDA) minőségbiztosítási hivatalok lézeres szemműtétre vonatkozó engedélyével, azaz egy nemzetközileg már széles körben bizonyított és elismert kezelési típus.

22 000 mérési pont

Különbség jó látás és nagyszerű látás között

A Contoura® Vision kezelés a világ egyik legmodernebb lézeres látásjavító kezelése, amely a szemüveg vagy kontaktlencse viselése nélküli életet segíti. A Contoura® Vision kezelés előnye a hazánkban alkalmazott legtöbb lézeres kezeléssel szemben, hogy nemcsak a dioptriát kezeli, hanem a teljesen egyedi felszínű szaruhártya egyenetlenségeit is.

A Contoura® Vision 22 000 ponton térképezi fel a szaruhártya felszínét, így hozva létre egy jobb fókuszálásra képes felületet. Ez a 22 000 mérés a különbség a jó látás és a nagyszerű látás között. A kezelés a szem vizuális tengelyére is koncentrálódik, ezáltal jobb eredményeket érhet el a hagyományos lézeres látásjavító kezelésekhez képest.

"Ahogy az ujjlenyomatunk mintázata, úgy a szemünk felülete is teljesen egyedi. A Contoura® Vision figyelembe veszi az adott páciensre jellemző szemészeti jellegzetességeket, és ez alapján tervezi meg a személyre szabott kezelést."
Dr. Perényi Kristóf, a Saint James Szemészeti Központ klinikaigazgató főorvosa

Várható eredmények

A látása lenyűgöző lehet

Egy ilyen prémium látásjavító kezelés esetében, akár már a műtét másnapján elérhető a kívánt látóélesség, de a gyógyulás is gyorsabb, fájdalommentesebb lehet.

Az FDA (az USA Élelmiszerbiztonsági és Gyógyszerészeti Hivatala) felmérése alapján, a Contourával kezelt pácienseknél lenyűgöző eredményeket értek el a látásélesség terén:

  • A páciensek 64,8%-nak 125%-os vagy annál jobb látásélesség
  • A páciensek 34,4%-a elérte az elképesztő 150%-os éleslátást

A Contourával kezelt páciensek nemcsak gyorsan és fájdalommentesen szabadulhatnak meg a szemüveg és/vagy kontaktlencse viselés okozta korlátoktól, de számos olyan zavaró jelenséggel kapcsolatban is javulást tapasztalhatnak, amelyek korábban gyakoriak voltak:

A Contoura® Vision kezelést követően már mindent tisztán és élesen láthat, közel és távol, éjszaka és nappal egyaránt!

Érdekli a Contoura® Vision kezelés?

Most 100.000 Ft kedvezményt kaphat a kezelés árából! Jelentkezzen ingyenes alkalmassági vizsgálatunkra, és töltse ki egyperces online tesztünket vagy keressen minket a +36 1 788 2927-es telefonszámon!

Jelentkezem az ingyenes vizsgálatra

Hogyan érhető el az akár 150%-os látásélesség?

A siker záloga a tapasztalat és az egyedülálló technikai háttér

Ahhoz, hogy egy olyan kezelést tudjunk végrehajtani, ami gyors, fájdalommentes, biztonságos és maximálisan a szeme egyedi felületéhez igazodik, a műtétet végző szemészorvos tapasztalatán túl, a legmodernebb diagnosztikai eszközökre és lézeregységekre is szükség van. A Contoura Vision kezelés ezt biztosíthatja Önnek.

  • A Wavelight Topolyzer diagnosztikai eszköz egyedülállóan részletes térképet készít szeme felszínéről
  • Az elkészített és az orvos által elfogadott kezelési tervet zárt rendszeren keresztül adja át a lézernek
  • A világ egyik legmodernebb lézer egysége, 5D szemkövető rendszerével a szem legkisebb mozgását is lekövetve végzi a kezelést
  • A Magyarországon elérhető leggyorsabb 5D lézerkészülék átlagosan 1.4 mp alatt kezel 1 dioptriát és 6 mp alatt készíti el a lebenyt
  • A Contoura® Vision kezelés nemcsak precíz és gyors, de biztonságos is. Ezt az amerikai FDA által többéves tesztelés után kiadott engedély és minőségi tanúsítvány is garantálja.

Fizethet kényelmes havi részletekkel is.

Conoura® Vision kezelés Cofidis egészséghitellel, akár napi 1 kávé áráért!

Hitel kalkuláció – Conura® Vision kezelés esetén
Listaár: 327.000 Ft /szem. Kedvezményes ár: 267.000 Ft /szem (120.000 Ft kedvezmény két szemre)
Futamidő THM % Önerő Havi törlesztő Kamat
12 hónap 0% 0 Ft 22.250 Ft 0%
24 hónap 5,75% 0 Ft 11.804 Ft 5,75%
36 hónap 5,75% 0 Ft 8.087 Ft 5,75%

 

További lézeres kezeléseink:

Femto Lasik

A legmodernebb kétlézeres eljárás, melynek nagy előnye, hogy a gyógyulás rendkívül gyors és fájdalommentes, akár már a műtét másnapján elérhető a kívánt látásélesség. A lebeny kialakítása lézerrel történik, aminek biztonságát és pontosságát klinikai vizsgálatok igazolják.

Kedvezményes ár: 255.000 Ft / szem

Részletfizetéssel: 7.740 Ft /szem/hó-tól

 

Touch Free Lézerkezelés

Újgenerációs egylézeres eljárás amelynek lényege, hogy a beavatkozást a szem érintése nélkül végezzük. Nagyon pontos kezelés, hiszen a szaruhártya felszínén található vedőhámot lézer távolítja el. A kezelés, 2-3 napos gyógyulási idő után, hosszútávon is kíváló eredményt garantál.

Kedvezményes ár: 189.000 Ft /szem (20.000 Ft kedvezmény két szemre)

Részletfizetéssel: 5.736 Ft /szem/hó-tól

 

PRK Lézerkezelés

Hosszú idő óta alkalmazott nagyon megbízható egylézeres eljárás, ahol 30 év tapasztalatát ötvöztük a legmodernebb vizsgálati és kezelési eljárásokkal. A műtétet követően 2-3 nap a gyógyulási idő, azonban hosszútávon ebben az esetben is kiváló eredmény garantálható.

Kedvezményes ár: 149.000 Ft /szem

Részletfizetéssel: 4.522 Ft /szem/hó-tól

Regisztráljon alkalmassági vizsgálatunkra!

Szeretné megtudni, hogy Ön alkalmas -e lézeres szemműtétre, vagy hogy melyik Contoura kezelésre lenne alkalmas? Töltse ki kapcsolatfelvételi űrlapunkat, munkatársaink visszahívják, és időpontot egyeztethet, személyes alkalmassági vizsgálatunkra!

Kapcsolatfelvétel

Tudjon meg többet!

Online Szemteszt

Töltse ki egyperces online tesztünket és tudja meg, Ön alkalmas lehet -e lézeres szemműtétre!

Tesztelje látását!

Alkalmassági vizsgálat

Regisztráljon részletes alkalmassági vizsgálatunkra, megvizsgáljuk szemeit és elmondjuk a lehetőségeit!

Regisztráljon!

Pácienseink történetei

Pácienseink elégedettsége motivál bennünket munkánk során. Olvassa el, nézze meg beszámolóikat!

Pácienseink tapasztalatai

A St.James

Ismerje meg orvosainkat és munkatársainkat, aki azért dolgoznak, hogy Ön jobban lásson!

Ismerjen meg bennünket!
   

Vizsgálatra jelentkezem!

Bezár