X

Olvasószemüveg kezelések

Éleslátás 50 felett is

Napjainkban az aktív életkor hosszabbodásával együtt megnőtt az igény a precízebb, tökéletesebb látás iránt. 40 éves kor felett már a közel-és távollátás is problémát jelenthet. A kétféle szemüveg folyamatos cserélgetése, vagy a nehezen megszokható bifokális/multifokális lencsék komoly terhet jelentenek anyagilag is. Ma már több megoldás is létezik ezekre a problémákra.

Lézeres olvasószemüveg kezelés

A lézeres kezelések (FemtoLasik és cPRK) a szaruhártyát formálják át úgy, hogy a két szemet különbözőképpen kezelik: egyik szemet távolra, a másik szemet közelre állítják be élesen. Ezt a kezelést nevezzük monovision korrekciónak, melynek elvégzése előtt kontaktlencse kipróbálása javasolt az alkalmasság megállapítására a legjobb eredmény elérése érdekében.

Olvasószemüveg kezelés lencse műtéttel

Az ún. látásjavító lencseműtét segítségével egy életre megszabadulhat minden szemüvegétől, megelőzheti a későbbi szürkehályog kialakulását és ismét megtapasztalhatja az éleslátás semmihez sem fogható élményét!

Regisztráljon alkalmassági vizsgálatra!

Ha régóta álma, hogy olyan élete legyen, amelyben nincs szüksége olvasószemüvegre, töltse ki kapcsolatfelvételi űrlapunkat, válaszoljon néhány kérdésre, hogy megállapíthassuk alkalmas-e olvasószemüveg kezelésre, és szakértő munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot!

Kapcsolatfelvétel

Tudjon meg többet!

Online Szemteszt

Töltse ki egyperces online tesztünket és tudja meg, Ön alkalmas lehet -e lézeres szemműtétre!

Tesztelje látását!

Alkalmassági vizsgálat

Regisztráljon részletes alkalmassági vizsgálatunkra, megvizsgáljuk szemeit és elmondjuk a lehetőségeit!

Regisztráljon!

Pácienseink történetei

Pácienseink elégedettsége motivál bennünket munkánk során. Olvassa el, nézze meg beszámolóikat!

Pácienseink tapasztalatai

A St.James

Ismerje meg orvosainkat és munkatársainkat, aki azért dolgoznak, hogy Ön jobban lásson!

Ismerjen meg bennünket!
   

Vizsgálatra jelentkezem!

Bezár