X

Saint James Hűségkártya

Garantált kedvezmények 5-15% értékben

Ahogy a mondás tartja, „csak egészség legyen”, de ehhez nekünk is szükséges hozzájárulnunk.

Épp ezért javasolt, hogy bizonyos időközönkét ellenőriztessük szervezetünk általános állapotát, de egyes területekre érdemes több figyelmet fordítani.

Érzékszerveink közül mondhatjuk, hogy szemünket tartjuk a legfontosabbnak, pontosan ezért elengedhetetlen az évenkénti ellenőrzés.

Napjainkban tudjuk, hogy egy jó orvos aranyat ér akiben megbízhatunk és aki a megfelelő kezelést javasolja számunkra.Nálunk a Saint James Szemészeti Központban mindig is kiemelt fontosággal bírt, hogy rendkívül magasan képzett kollégákkal dolgozzunk együtt és biztosítsuk számunkra a folyamatos fejlődés lehetőségét, hogy pácienseink mindig a legmodernebb és legjobb kezeléseket kapják.

4 évvel ezelőtt hazánkban egyedülálló módon teljesítettük a rendkívül szigorú aranyfokozatú nemzetközi JCI egészségügyi minőségbiztosítási rendszer kritériumait, ezzel elnyerve a minősített oklevelét. Ennek köszönhetően klinikánkon a legmagasabb szinten végezzük a szemészettel kapcsolatos vizsgálatokat és kezeléseket.

Köszönjük, ha megtisztelnek Bennünket bizalmukkal és úgy érzik első találkozásunk után, hogy érdemes ide visszatérni és a szemészeti problémáik megoldását Ránk bízni.

Ennek a kapcsolatnak az erősítése érdekeben elérhetővé tesszük pácienseink számára a „Saint James Hűségkártyát” aminek felmutatásával számos kezelésünk árából kedvezményekben részesülhetnek.

Hogyan kaphatok Saint James hűségkártyát?

Az elvégzett első vizsgálat kifizetése után a recepciónál automatikusan átadják önnek hűségkártyáját, aminek felmutatása a későbbiekben biztosítja a kedvezményes árakat (ingyenes vizsgálat esetében is lehet igényelni a hűségkártyát). Abban az esetben, ha ez nem történik meg, legyen kedves jelezze igényét munkatársaink felé.

Névre szóló vagy bemutatásra szóló a hűségkártya?

A Saint James hűségkártya bemutatóra szól, azaz bárkinek, aki az Ön számára kedves vagy fontos, legyen az családtag vagy egy nagyon jó barát/ismerős átadható vagy odaadható és nem kell mást csinálni csak a vizsgálatot vagy a műtéti beavatkozást követően a recepciónál bemutatni azt.

Honnan tudom, melyik vizsgálatra/kezelésre jár árkedvezmény?

Weboldalunkon a www.lassjol.hu/araink/szemeszeti-vizsgalatok illetve www.lassjol.hu/araink/mutetek aloldalakon találhatók aktuális áraink, és rögtön mellettük olvashatók a hűségkártya felmutatása esetén érvényes kedvezményes árak.

Meddig érvényes a hűségkártya?

A hűségkártya visszavonásig érvényes, amiről weboldalunkon tájékoztatjuk pácienseinket, amennyiben megszüntetésre kerül ez a szolgáltatásunk.

Tudjon meg többet!

Online Szemteszt

Töltse ki egyperces online tesztünket és tudja meg, Ön alkalmas lehet -e lézeres szemműtétre!

Tesztelje látását!

Alkalmassági vizsgálat

Regisztráljon részletes alkalmassági vizsgálatunkra, megvizsgáljuk szemeit és elmondjuk a lehetőségeit!

Regisztráljon!

Pácienseink történetei

Pácienseink elégedettsége motivál bennünket munkánk során. Olvassa el, nézze meg beszámolóikat!

Pácienseink tapasztalatai

A St.James

Ismerje meg orvosainkat és munkatársainkat, aki azért dolgoznak, hogy Ön jobban lásson!

Ismerjen meg bennünket!
   

Vizsgálatra jelentkezem!

Bezár