X

JCI – Arany fokozatú minőségbiztosítás

Magyarország első és egyetlen JCI akkreditált klinikája

Arany fokozatú minőségbiztosítás ÚJRA – Joint Commission International (JCI)

2014 után, 2017-ben ismét elnyertük a JCI arany fokozatú minősítését, amivel egyedülálló módon, csak klinikánk rendelkezik hazánkban.

Természetesen büszkék vagyunk arra, hogy ismét elnyertük a világ talán legmagasabb szintű minőségbiztosítási akkreditációját, az elmúlt évek kiemelkedően maga szintű teljesítménye miatt, de a lényeg, hogy ez az elismerés a PÁCIENSEK számára a legfontosabb.

Fontos, mert a páciensek biztosak lehetnek benne, hogy a Saint James Szemészeti Központba belépve az első pillanattól az utolsóig egy előre megtervezett folyamaton „haladnak” keresztül, ahol minden lépés az elsőtől az utolsóig a Ő biztonságukat tartja szem előtt.

Biztonságukat, ami a gyógyszerek megrendelésétől kezdve a legmodernebb eszközök használatán keresztül, a legfelkészültebb es folyamatosan képzett orvosokon át, minden területre kiterjed, hogy mindenki a legjobbat kapja.

A legjobbat, mert a páciensek biztonsága nem lehet kérdés. Számos területen ahol a hazai szabályozás csak ajánlásokat tesz, Nálunk ott is a legmagasabb minőség es a legszigorúbb előírások követése az alap.

Pl: Hazánkban nem kötelező steril körülmények között végezni a lézeres szemműtétet, de Nálunk ennek lehetősége fel sem merülhet (a lézeres es a lencsés műtéteket is steril körülmények között végezzük).

Egy ilyen minőségbiztosítás Minket ellenőriz, hogy Önök biztonságban legyenek.

Az, hogy másodjára is sikerült megfelelnünk ezeknek a rendkívül magas minőségű követelményeknek es sikerült elnyernünk az arany fokozatú akkreditációt , az azt jelenti, hogy Nálunk BIZTONSAGBAN vannak.

És ami az egyik legfontosabb üzenet, hogy a JCI egy független nemzetközi szervezet, melynek akkreditációja különösen értékes.

Köszönjük, ha ezek alapján is megtisztelnek Minket bizalmukkal, részünkről a legmagasabb minőséggel és szeretettel várjuk Önöket.

Referencia: http://www.jointcommissioninternational.org/about-jci/jci-accredited-organizations/?c=Hungary

Pácienseink elégedettsége

Szemészeti központunkban megkérjük pácienseinket, hogy töltsék ki “ELÉGEDETTSÉGI KÉRDŐÍVÜNKET”, hogy a kapott visszajelzések alapján javíthassunk szolgálatásaink színvonalán.

Az eddigi felmérések adatait az alábbiakban publikáljuk és a jövőben folyamatosan frissítjük.

Az alábbi oldalon megtekintheti a világ JCI akkreditált klinikáit és kórházait, illetve arról is tájékozódhat, miért érdemes JCI akkreditált intézményt választania, ha az egészségéről van szó: http://www.worldhospitalsearch.org/

AZ ÖN LÁTÁSA A MI HIVATÁSUNK.

Jelentkezzen most alkalmassági vizsgálatunkra!

Szeretné megtudni, hogy Ön alkalmas -e lézeres szemműtétre, vagy többet szeretne megtudni kezeléseinkről? Töltse ki és küldje el kapcsolatfelvételi űrlapunkat, munkatársaink visszahívják Önt, és időpontot egyeztethet személyes alkalmassági vizsgálatunkra!

Kapcsolatfelvétel

 

Tudjon meg többet!

Online Szemteszt

Töltse ki egyperces online tesztünket és tudja meg, Ön alkalmas lehet -e lézeres szemműtétre!

Tesztelje látását!

Alkalmassági vizsgálat

Regisztráljon részletes alkalmassági vizsgálatunkra, megvizsgáljuk szemeit és elmondjuk a lehetőségeit!

Regisztráljon!

Pácienseink történetei

Pácienseink elégedettsége motivál bennünket munkánk során. Olvassa el, nézze meg beszámolóikat!

Pácienseink tapasztalatai

A St.James

Ismerje meg orvosainkat és munkatársainkat, aki azért dolgoznak, hogy Ön jobban lásson!

Ismerjen meg bennünket!
   

Vizsgálatra jelentkezem!

Bezár