X

Orvosaink

A Saint James Szemészeti Központ orvosai

A Saint James Szemészeti Központ orvosai

 

Dr. Perényi Kristóf klinikaigazgató főorvos

Orvosi diplomámat a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán szereztem 2009-ben, majd a Mária utcai Szemészeti Klinikán illetve a Szent Imre Egyetemi Oktatókórházban dolgoztam, ahol a szemészet szakma mellett az emberközpontú gyógyítás fontosságát is elsajátíthattam. A refraktív célú műtétek alapjait Olaszországban valamint Máltán volt lehetőségem megtanulni.

Nagy megtiszteltetés számomra, hogy a Saint James Szemészeti Központban a legmodernebb és legbiztonságosabb körülmények között végezhetem a szemészeti műtétek széles spektrumát. Fő tevékenységi köreim a szürkehályog- valamint refraktív célú lencseműtétek, lézeres látásjavító beavatkozások, illetve műszeres száraz szem kezelések.

 
 

Dr. Széchey Rita, szemész főorvos (gyermekszemész)

Szemész és gyermekszemész szakorvos vagyok. 1999-ben általános szemészetből, 2002-ben gyermekszemészetből tettem szakvizsgát jeles minősítéssel. Fontosnak tartom a megelőzést, ezen belül a gyermekek szemészeti szűrővizsgálatát. A gyermekellátásban mélyen átérzem, hogy mennyire meghatározó, hogy a vizsgálat ne csupán szakmailag magas színvonalú, de egészében is jó élmény legyen a gyermekek, és a szüleik számára.

Ebben a munkában majdnem húsz éves tapasztalatom, pedagógiai képzettségem, valamint háromgyermekes édesanyaként, és nagyszülőként szerzett tapasztalataim is hozzásegítenek. Munkámat empatikusan és magas színvonalon igyekszem végezni, ebben egyik irányadóm a következő gondolat: "Magam is arra törekszem, hogy lelkiismeretem mindig tiszta legyen Isten és az emberek előtt."

 
 

Dr Balázsy Mariann szemész főorvos, refraktív sebész

2006-ban végeztem a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán, majd 2008-ig a pécsi Szemészeti Klinikán dolgoztam rezidens orvosként, ahol az osztályos és ambuláns betegellátásban vettem részt. 2008-tól két évet töltöttem a Fővárosi Önkormányzat Uzsoki Utcai Kórházának Szemészeti osztályán. Itt is osztályos és ambuláns betegellátással foglalkoztam, valamint számos szemhéjsebészeti műtétet végeztem el.

Refraktív sebészettel 2014-óta foglalkozom, intra- és femto-LASIK illetve PRK műtéteket végeztem. A Saint James Szemészeti Központba érkező páciensek hozzám fordulhatnak, ha látásjavító szemműtétet, kisebb szemhéjműtétet vagy általános szemészeti vizsgálatot szeretnének. Központunkban magas minőségű eszközparkot, kellemes és barátságos környezetet és magas minőségű ellátást igyekszünk nyújtani. A betegellátás során arra törekszem, hogy a pácienssel együtt, vele megbeszélve, közösen tudjuk eldönteni, hogy mi a legtestreszabottabb megoldás a problémájára, amivel hozzánk fordult.

 
 

Dr. Baksa Erika szemész főorvos

Általános orvosi diplomámat a Pécsi Orvostudományi Egyetemen szereztem, 2004 óta vagyok szemész szakorvos. Pályakezdőként a Mária utcai Szemészeti Klinikán tevékenykedtem, az ott szerzett tapasztalataim alapvetően meghatározták a szakmához fűződő szeretetemet, az empátia és a magas színvonalú betegellátás iránti igényemet.

A Saint James Szemészeti Központban általános szemészeti vizsgálatokat, egyes szemhéjsebészeti műtéteket és látásjavító lézerkezeléseket végzek. Itt kellemes környezet, valamint a legkorszerűbb diagnosztikus és terápiás eszközök segítik a munkámat. Vallom, hogy barátságos, jó hangulat mellett a gyógyítás hatékonyabb és a gyógyulás is sokkal könnyebb. Szerencsésnek érzem magam, mert megtaláltam azt a hivatást, amivel a hozzám forduló páciensek számos problémáját orvosolni tudom, és a saját életemet is teljesebbé tehetem.

 
 

Dr. Füstös Réka szemész főorvos

2004-ben Marosvásárhelyen Általános Orvosi Karon szereztem diplomát. Szemészeti szakirányú tanulmányaimat a Pécs-i Szemészeti Klinikán végeztem. Egy gyerekkori álom vált valóra 2010-ben, amikor szemész szakorvosként lediplomáztam. A hétköznapokban az ambuláns betegellátásban dolgozom. Kissebészeti ambícióimat szemhéj műtétekben kamatoztatom. Nagy öröm számomra, hogy a Saint James Szemészeti Központ nagy tapasztalattal rendelkező orvos csapatától tanulhattam refraktív szemsebészetet.

Büszkeséggel tölt el, hogy lakhelyemen, Pécsett a DaVinci Magánklinikán, gyönyörű környezetben, a legkorszerűbb műszerekkel végezhetek látásjavító lézerkezeléseket.

 
 

Dr. Tóth Éva, szemész főorvos

2004-ben a Szegedi Tudományegyetemen általános orvosi diplomát szereztem. Utána felvételt nyertem Szegeden a szemészeti rezidens képzésbe, melyet másfél évre megszakítottam, Ausztráliába költöztem. A képzést az ország egyik legjobb intézményében, Budapesten a Szemészeti Klinikán folytattam. 2012-ben kiválóan megfelelt minősítésű szemészeti szakvizsgát tettem.

Szakvizsga után a Dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórház szemészeti osztályán dolgoztam, miközben folyamatosan képeztem magam és több szakrendelésen is állást vállaltam. Itt lehetőséget kaptam rá, hogy az elméleti tudás mellett a műtétek széles skáláját is magas színvonalon elsajátítsam. Szürkehályog műtéteket később egynapos sebészet keretében más intézményben is végeztem.

Nagy büszkeséggel tölt el, hogy egy ilyen kiváló klinikán, ilyen kiváló csapattal dolgozhatok együtt.

 
 

Dr. Dienes Lóránt PhD., szemész adjunktus

Orvosi diplomámat a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán szereztem 2009-ben, szakképzésemet a Dél-pesti Kórházban és a Mária utcai Szemészeti Klinikán töltöttem. Szakvizsgám óta a Szent Imre Egyetemi Oktatókórházban dolgozom. 2017-ben PhD tudományos fokozatot szereztem, jelenleg is több nemzetközi klinikai tanulmányban veszek részt. A betegellátás során - a gyermekszemészet kivételével - a szemészet teljes spektrumát igyekszem művelni.

Jelenleg a refraktív sebészeti beavatkozásaim középpontjában a lencse csere műtéti megoldása áll. Igyekszem a szemészet minden területén eddig szerzett tapasztalatomat a betegek javára fordítani. Célom, hogy a refraktív beavatkozások után elégedett páciensekkel találkozzak.

 

Jelentkezzen most alkalmassági vizsgálatunkra!

Szeretné megtudni, hogy Ön alkalmas -e lézeres szemműtétre, vagy többet szeretne megtudni kezeléseinkről? Töltse ki és küldje el kapcsolatfelvételi űrlapunkat, munkatársaink visszahívják Önt, és időpontot egyeztethet személyes alkalmassági vizsgálatunkra!

Kapcsolatfelvétel

 

Tudjon meg többet!

Online Szemteszt

Töltse ki egyperces online tesztünket és tudja meg, Ön alkalmas lehet -e lézeres szemműtétre!

Tesztelje látását!

Alkalmassági vizsgálat

Regisztráljon részletes alkalmassági vizsgálatunkra, megvizsgáljuk szemeit és elmondjuk a lehetőségeit!

Regisztráljon!

Pácienseink történetei

Pácienseink elégedettsége motivál bennünket munkánk során. Olvassa el, nézze meg beszámolóikat!

Pácienseink tapasztalatai

A St.James

Ismerje meg orvosainkat és munkatársainkat, aki azért dolgoznak, hogy Ön jobban lásson!

Ismerjen meg bennünket!
   

Vizsgálatra jelentkezem!

Bezár