X

Orvosi garancia

Nálunk a legbiztosabb kezekben van

Saint James Orvosi garancia

Klinikánk garanciavállalása többrétű, hogy pácienseink méltán a lehető legnagyobb biztonságban érezhessék magukat.

Garantáljuk, hogy vizsgálatainkat, kezeléseinket a legkorszerűbb módszerekkel és eszközökkel végezzük magasan képzett és tapasztalt orvosok közreműködésével.

Garantáljuk, hogy műtött betegeink utókezelése, ellenőrzése, további gondozása  az előzetes vizsgálatokhoz  és a beavatkozásokhoz hasonlóan, a lehető legmagasabb színvonalon történik.

Garantáljuk, hogy szemészeti központunk működése megfelel a mindenkori Európai Uniós és magyarországi törvényi feltételeknek és egészségügyi szabályoknak. Az első és egyetlen JCI akkreditált klinika vagyunk Magyarországon. 

Garantáljuk, hogy vizsgálataink, kezeléseink a legalaposabb előzetes vizsgálatokat követően, egyénre szabottan történnek, maximálisan figyelembe véve páciens általános állapotát és egyéni, személyes sajátosságait.

Garantáljuk, hogy a lézeres látásjavító műtétet megelőző vizsgálat során a klinika részéről eljáró orvos tájékoztatja a pácienst arról, hogy milyen mértékű látásélesség javulás várható az ő esetében, a vizsgálati adatok, valamint a klinika saját, és nemzetközi  tudományos tapasztalatai és eredményei alapján. A lézeres látásjavító kezelés eredménye függ a páciens szöveti (gyógyulási) reakciójától, ezért a végleges eredmény csak a kezelést követő hónapokban dől el. A leggondosabb orvosi eljárás és legfejlettebb lézertechnológia mellett is előfordulhatnak a normálistól eltérő egyéni sebgyógyulási reakciók, melynek során a dioptria részben visszarendeződhet. Ez az igen ritka reakció a kezelést követő néhány hónapban jelentkezhet. Amennyiben ilyen dioptria visszaalakulás lépne fel, és a vártnál rosszabb eredményt hoz a kezelés, ennek korrigálását  klinikánkon természetesen térítés nélkül elvégezzük. Az ismételt lézerkezelésre az első műtétet követő egy év elteltével kerülhet sor, amennyiben ezt a szem egyéb paraméterei is engedik.

Femto-LASIK /IntraLasik/ műtét után dioptria visszaromlásra nem kell számítanunk, itt a lebeny készítésből adódó szövődmények fordulhatnak elő: lenbeny gyűrődése, elcsúszása, a hám benövése a lebeny alá. Ezeket az esetleges műtéti korrekciókat térítésmentesen elvégezzük.

Az orvosi garancia akkor érvényes, ha a páciens maradéktalanul eleget tesz a szerződésben vállalt kötelezettségeinek, azaz megjelenik az előírt kontroll vizsgálatokon, időben és megfelelő adagolásban használja a számára felírt cseppeket stb. Amennyiben ezeket megszegi, akkor a garancia érvényét veszti.

Jelentkezzen most alkalmassági vizsgálatunkra!

Szeretné megtudni, hogy Ön alkalmas -e lézeres szemműtétre, vagy többet szeretne megtudni kezeléseinkről? Töltse ki és küldje el kapcsolatfelvételi űrlapunkat, munkatársaink visszahívják Önt, és időpontot egyeztethet személyes alkalmassági vizsgálatunkra!

Kapcsolatfelvétel

 

Tudjon meg többet!

Online Szemteszt

Töltse ki egyperces online tesztünket és tudja meg, Ön alkalmas lehet -e lézeres szemműtétre!

Tesztelje látását!

Alkalmassági vizsgálat

Regisztráljon részletes alkalmassági vizsgálatunkra, megvizsgáljuk szemeit és elmondjuk a lehetőségeit!

Regisztráljon!

Pácienseink történetei

Pácienseink elégedettsége motivál bennünket munkánk során. Olvassa el, nézze meg beszámolóikat!

Pácienseink tapasztalatai

A St.James

Ismerje meg orvosainkat és munkatársainkat, aki azért dolgoznak, hogy Ön jobban lásson!

Ismerjen meg bennünket!
   

Vizsgálatra jelentkezem!

Bezár