X

Mit mondanak rólunk pácienseink?

AZ Önök elégedettsége motivál Bennünket munkánk során

Pácienseink visszajelzései

Küldetésünk, hogy óvjuk, őrizzük és javítsuk pácienseink látását. Minden páciensünk véleménye fontos, hiszen ezáltal tudunk folyamatosan fejlődni, és a legjobb szolgáltatást nyújtani Önnek.

“Ma voltam FemtoLasik lézeres szemműtéten, és ezeket a sorokat már szemüveg nélkül írom. Csodálatos érzés, kifejezhetetlenül hálás vagyok mindenkinek a Saint James Szemészeti Központnál, ennél nagyobb ajándékot soha senkitől sem kaphatok az életben! Nagyon köszönöm!”

Kupai Mariann – FemtoLasik kezelés után

“Szép napot kívánok! Napról napra érzem, hogy mennyire jó, hogy belevágtam a műtétbe! Mivel egészen 7 éves korom óta hordtam szemüveget, így nem is tudtam, milyen érzés ébredés után látni az órát, illetve úgy borotválkozni hogy nem kell közel hajolni a tükörhöz hogy lássam magam. Az ágyból való TV-zés, hogy nem kell csak azért változtatni a fejem szögén, mert ott már nincs szemüveg, vagy mert nyomja a fejemet oldalt fekvésnél. Mivel a műtét időpontja augusztus végén volt, így a sportolásban nyújtotta előnyöket még nem tudom megosztani, de már alig várom hogy megtapasztaljam!”

Berta Nándor – PRK lézeres szemműtét után

“Nagyon emlékezetes élményem, hogy a szemműtétem után, amikor este fürödtem otthon, 10 év után először láttam szemüveg nélkül élesen mindent a fürdőszobában. Úgy éreztem magam, mint egy kisgyermek, amikor rácsodálkozik a világra. Azóta az élmények sora csak bővült, és hála a Saint James Szemészeti Központnak, szinte egy új világban érzem magam.”

Kiss Fanni – Femto-LASIK lézeres szemműtét után

“Nagyon alapos vizsgálatok, tájékoztatás. A műtét teljesen fájdalommentes. A személyzet viselkedése megnyugtató, nagyon barátságos. A műtét után kevés a kellemetlenség. Köszönöm, hogy kitisztult a világ.”

Szekérné Csepregi Márta – látásjavító lencse műtét után

“Ma fél éve, hogy a Klinikán visszaadták a látásomat! Bár előbb szántam volna rá magam a műtétre! Akinek jó a szeme, el sem tudja képzelni, hogy milyen szemüveg vagy kontaktlencse nélkül strandon lenni, koncertet nézni. Szóval ne habozzatok! :)”

Forgács Viktória – FemtoLasik kezelés után

“Évek óta fontogattam a lézeres műtétet, nagyobb volt a félelmem, mint amilyen a kezelés valójában volt. A klinika munkatársai szívélyesek és segítőkészek voltak. Minden programozottan és nagyon szakszerűen működött. A műtét fájdalommentesen és pár perc alatt lezajlott, mindjárt utána jó volt élesen látni a betűket. Kelemen Edit doktornő megnyugtató szavai is sokat segítettek.”

Kardinál Zoltán – cPRK kezelés után

“A műtét után úgy éreztem, hogy újjászülettem és 25 év után megint úgy ébredtem, hogy mindent tisztán látok! Köszönöm mindenkinek, aki a kezelésemben részt vett és kívánom mindenkinek a tökéletes látás okozta örömöt!”

Sós Gábor – FemtoLasik kezelés után

“Rainernek 2012. júniusában volt a szemműtéte, akkor még csak együtt jártunk, de már itt lakott Budapesten. Ő magyarul még nem tud annyira jól – német állampolgár -, ezért én írom helyette a beszámolóját. Tartott a szemműtéttől, de nagyon vonzotta a lehetőség, hogy megszabadulhat a kontaktlencsétől, amit 18 éves kora óta hordott. Így végül sikerült meggyőznöm, és a konzultáció, majd a műtét is nagyon sikeres volt A műtét után egyből rácsodálkozott arra, hogy pontosan látja az ébresztő órát az ágyból. Nagy könnyebbséget jelentett neki az is, hogy már nem kellett sportolásnál amiatt aggódnia, hogy esetleg kiesik a kontaktlencséje. A műtét óta sokkal szabadabban tudunk menni kempingezni is akár, vagy túrázni, vagy bármilyen utazásra, mivel már nem kell aggódni, hogy minden napra megvan-e az eldobható lencse, vagy hogy megfelelő higiénikus körülmények vannak-e a kontaktlencse cserére. Nagyon klassz, hogy megcsináltatta a műtétet.”

Rainer – PRK lézeres szemműtét után

“Iskolás korom óta kellett szemüveget viselnem, később használhattam kontaktlencsét is. 3 éve lett megműtve a szemem, azóta 100%-os a látásom. Szerencsére a szülés sem rontott a helyzeten. Cseppet sem bántam meg a műtétet.”

Szabó Lilla – PRK lézeres szemműtét után

“A vizsgálat és a műtét fájdalommentes volt. A személyzet hozzáállása  nagyon pozitív, kedvesek, segítőkészek, precízek. Műtét előtt és közben pontosan közlik a történteket, segítenek a gyors, fájdalommentes gyógyulásban is.”

Tribik Anikó – cPRK kezelés után

Jelentkezzen alkalmassági vizsgálatunkra!

Szeretné megtudni, hogy Ön alkalmas -e lézeres szemműtétre, vagy többet szeretne megtudni kezeléseinkről? Töltse ki és küldje el kapcsolatfelvételi űrlapunkat, munkatársaink visszahívják Önt, és időpontot egyeztethet személyes alkalmassági vizsgálatunkra!

Kapcsolatfelvétel

 

Tudjon meg többet!

Online Szemteszt

Töltse ki egyperces online tesztünket és tudja meg, Ön alkalmas lehet -e lézeres szemműtétre!

Tesztelje látását!

Alkalmassági vizsgálat

Regisztráljon részletes alkalmassági vizsgálatunkra, megvizsgáljuk szemeit és elmondjuk a lehetőségeit!

Regisztráljon!

Pácienseink történetei

Pácienseink elégedettsége motivál bennünket munkánk során. Olvassa el, nézze meg beszámolóikat!

Pácienseink tapasztalatai

A St.James

Ismerje meg orvosainkat és munkatársainkat, aki azért dolgoznak, hogy Ön jobban lásson!

Ismerjen meg bennünket!
   

Vizsgálatra jelentkezem!

Bezár