X

Rólunk

Célunk, hogy óvjuk, megőrizzük és javítsuk pácienseink látását...

A Saint James Hospital Group 1986- os megalapítása a jelenlegi tulajdonos és elnök, Dr Josie Muscat nevéhez fűződik.

Az évek során a Saint James Hospital Group – a folyamatos fejlődésnek és az általa nyújtott szolgáltatások minőségének köszönhetően –  kiváló hírnévre tett szert az egészségügyi szolgáltatások területén. Dinamikus, a jövőbe tekintő, kreatív gondolkodásunk biztosítja a Saint James Hospital Group piacvezető pozíciójának megőrzését és a folyamatos fejlődést.

Összhangban a Saint James Hospital Group elnökének célkitűzésével, számos új kihívás és ösztönzés vár ránk a közeljövőben. Az egyik legfontosabb ezek közül, hogy – fenntartva a legmagasabb szintű elvárásoknak megfelelő szakértelmet és barátságos klinikai környezetet -minél szélesebb körű szolgáltatásokat nyújtva tudjunk bővülni, pácienseink és munkatársaink legnagyobb megelégedettségére.

Küldetésünk

Küldetésünk, hogy kiemelkedő egészségügyi szolgáltatást nyújtsunk egy olyan barátságos és gondoskodó környezetben, melyben minden páciensünk biztonságban érzi magát.

Célunk, hogy Ön is megtapasztalja Klinikánk magas szakmai színvonalát és kellemes légkörét. Számunkra minden nap új kihívást jelent, hogy segítsünk az embereknek látásuk megőrzésében, javításában. Az Önök elégedettsége jelenti számunkra a sikert, és ez motivál bennünket munkánk során.

Fontosnak tartjuk, hogy mindig a legkorszerűbb diagnosztikus és terápiás műszereket biztosítsuk, ezért folyamatosan megújítjuk és fejlesztjük azokat.  Magas szakmai minőséget várunk el orvosainktól és asszisztenseinktől, támogatjuk a nemzetközi kongresszusokon és továbbképző kurzusokon való részvételüket.

Kiemelkedő jelentőségűnek tekintjük a műtétekre érkező pácienseink kényelmének és nyugalmának biztosítását.

Alapvető értékeink

Jelentkezzen alkalmassági vizsgálatunkra!

Szeretné megtudni, hogy Ön alkalmas -e lézeres szemműtétre, vagy többet szeretne megtudni kezeléseinkről? Töltse ki és küldje el kapcsolatfelvételi űrlapunkat, munkatársaink visszahívják Önt, és időpontot egyeztethet személyes alkalmassági vizsgálatunkra!

Kapcsolatfelvétel

 

Tudjon meg többet!

Online Szemteszt

Töltse ki egyperces online tesztünket és tudja meg, Ön alkalmas lehet -e lézeres szemműtétre!

Tesztelje látását!

Alkalmassági vizsgálat

Regisztráljon részletes alkalmassági vizsgálatunkra, megvizsgáljuk szemeit és elmondjuk a lehetőségeit!

Regisztráljon!

Pácienseink történetei

Pácienseink elégedettsége motivál bennünket munkánk során. Olvassa el, nézze meg beszámolóikat!

Pácienseink tapasztalatai

A St.James

Ismerje meg orvosainkat és munkatársainkat, aki azért dolgoznak, hogy Ön jobban lásson!

Ismerjen meg bennünket!
   

Vizsgálatra jelentkezem!

Bezár