Száraz szem szindróma kezelése

Már Magyarországon is elérhető egy rendkívül hatékony kezelési módszer a száraz szem problémák kezelésére.

Mi az a száraz szem probléma?

A száraz szem szindróma a magyar lakosság 10-30%-át érintő szembetegség, melynek tünetei az életkor előrehaladtával fokozódnak. A modern életvitel körülményei (köztük a számítógépes képernyők előtti munka, az autóvezetés, a mesterséges fények, a légszennyezettség, a kontaktlencse viselés stb.) miatt egyre többen szenvednek a száraz szem kellemetlen tüneteitől. A szem túlzott terhelése és az érzékszervet érő külső és belső negatív hatások következtében ugyanis megváltozik a szemet védő és a szemgolyót oxigénnel ellátó könny mennyisége, összetétele. Az elmúlt években növekvő számú páciens jelentkezett klinikánkon a szemszárazság valamely tünetével. Sok beteg panaszol égő, szúró vagy idegen test érzést, mely gyakran könnyezéssel szemvörösséggel és fényérzékenységgel járhat együtt.

Létezik megoldás erre a problémára?

A páciensek nagyon frusztráltak, mert nem találnak tartós megoldást a problémájukra, mely jelentős hatással van az életükre, rontva az életminőségüket. Klinikánkon lehetőség van a páciens szubjektív panaszai és objektív vizsgálataink alapján egy kezelési terv felállítására, melynek segítségével a páciens komfortérzete jelentősen javulhat. A kezelési terv része lehet az E-eye kezelés, ami egy új fájdalommentes kezelési módszer, mely klinikánkon már elérhető.

Mi az E-Eye kezelés?

Az E-Eye technológia egy rendkívül innovatív száraz szem kezelési módszer, amely egy speciális fényt használva segít regenerálni, azaz újra aktív állapotba hozni a könnytermelésért felelős sejteket. Ennek az újfajta kezelési módszernek köszönhetően már akár 3 kezelés után visszaállítható a könnytermelés megfelelő mértéke, így csökkentve a száraz szem probléma által generált panaszokat.

Az E-Eye kezelésre való alkalmasságot egy előzetes vizsgálat során tudjuk megállapítani klinikánkon, egy személyes konzultáció keretein belül.