X

A szürkehályog műtét előtti vizsgálat

Az első lépés az éleslátás felé

A műtét előtti vizsgálat

A betegek műtét előtti kivizsgálása járóbeteg ellátás keretében történik. Fontos a meglévő egyéb betegségek beállítása, az általános állapot optimalizálása. Részletes laboratóriumi vizsgálatok, EKG és háziorvosi konzultációt követően adható ki az operálhatósági engedély. A szürkehályog műtétekre jellemző, hogy időpontjuk tervezhető, és ezt a beteg és az orvos közösen határozzák meg.

A műtétet részletes, teljesen fájdalommentes szemvizsgálat előzi meg, csak így becsülhető meg a várható eredmény, vagyis a várható látás mértéke.

Fontos tudnivalók a vizsgálatról:

A műlencsetervezés

Ezt követi a beültetendő műlencse dioptriájának megtervezése. Ehhez a szaruhártya görbületét kell egy computeres eszközzel mérnünk, majd UH készülékkel a szemgolyó hosszát meghatároznunk. Pontos számítással, computer segítségével állapítható meg a műlencse kívánt dioptriája. Az optikai módszerrel működő műlencse tervező berendezéssel kaphatjuk a legmegbízhatóbb dioptria eredményeket.

Ez a dioptria választható a páciens igénye szerint, attól függően, hogy a műtét után távolra, vagy távolra és közelre is jól szeretne látni.

Prémium minőségű műlencsék

Klinikánkon kizárólag a legjobb minőségű műlencsékkel dolgozunk, melyek segítségével a lehető legprecízebb látásélességet tudjuk elérni.

Az Ön igényeinek megfelelően lehetőség van egyfókuszú típusú műlencse beültetésére, mely távolra biztosítja az éleslátást.

Létezik a műlencséknek egy forradalmian új típusa, a multifokális műlencse, melynek segítségével a közeli, közép-távoli és a távoli látás is egyszerre élessé válik, még olvasó szemüvegre sincs szükség. Leginkább a multifokális (több fókuszú) szemüvegek nyújtotta komfortosabb látási élményhez hasonlítható, de nélkülözi a szemüveg viselésével járó kellemetlenségeket.

A fénytörési hibák egyik típusa az asztigmia. A szaruhártya görbületi szabálytalanságából adódó asztigmia szintén korrigálható a Toric típusú műlencsével.

A multifokális-toricus műlencse beültetés egyszerre oldja meg az asztigmia és a közel-távollátás problémáját.

Regisztráció / Kapcsolatfelvétel

Nincs miért, és mire várni. Ha Ön úgy érzékeli, hogy homályos a látása, halványuló színeket, vagy „szellemképes” látást érzékel, forduljon hozzánk bizalommal!

Regisztráljon most, és munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!

Kapcsolatfelvétel

 

Tudjon meg többet!

Online Szemteszt

Töltse ki egyperces online tesztünket és tudja meg, Ön alkalmas lehet -e lézeres szemműtétre!

Tesztelje látását!

Alkalmassági vizsgálat

Regisztráljon részletes alkalmassági vizsgálatunkra, megvizsgáljuk szemeit és elmondjuk a lehetőségeit!

Regisztráljon!

Pácienseink történetei

Pácienseink elégedettsége motivál bennünket munkánk során. Olvassa el, nézze meg beszámolóikat!

Pácienseink tapasztalatai

A St.James

Ismerje meg orvosainkat és munkatársainkat, aki azért dolgoznak, hogy Ön jobban lásson!

Ismerjen meg bennünket!
   

Vizsgálatra jelentkezem!

Bezár