X

Szemészeti vizsgálatok

Személyes vizsgálatok és konzultáció a Saint James Szemészeti Központban

Teljeskörű szemvizsgálat

A teljeskörű szemészeti vizsgálat panasz nélküli páciensek esetén 2 évenkénti rendszerességgel ajánlott. Amennyiben Ön elmúlt 40 éves vagy a családjában előfordult zöldhályog nevű szembetegség megbetegedés, évente javasolt szemészeti szűrővizsgálat.

 

Lézeres szemműtét alkalmassági vizsgálat

A műtéthez vezető út egyik legfontosabb állomása a részletes, teljeskörű alkalmassági vizsgálat. A vizsgálat során meghatározzuk a kezelendő dioptriát és megvizsgáljuk, hogy Ön alkalmas-e, és ha igen, akkor melyik látásjavító kezeléssel tudjuk elérni a legjobb eredményt, a legprecízebb látásélességet. A vizsgálat több részből áll és teljesen fájdalommentes. Ha szeretne mindent megtudni a látásproblémájáról és a lehetőségeiről, regisztráljon lézeres szemműtét alkalmassági vizsgálatra! Vagy olvasson tovább, és tudjon meg többet a vizsgálatról.

 

Szürkehályog vizsgálat

A szürkehályog műtétet részletes, teljesen fájdalommentes szemvizsgálat előzi meg, csak így becsülhető meg a várható eredmény, vagyis a várható látás mértéke.

 

Szemvizsgálat gyermekeknek

A gyermekszemészeti vizsgálat bármilyen életkorban elvégezhető, nem kell hozzá a kis páciens kommunikációs képessége, elég a vizsgálatot végzők jó kedve, türelme és tapasztalata.

 

OCT vizsgálat

Napjainkban a szemészeti vizsgálati elengedhetetlen eszköze az OCT (Optikai Koherencia Tomográf). Az OCT a makula – vagy éleslátás – területéről, kóros elváltozásairól ad pontos információt. Ezen információk birtokában tudja a szemorvos a megfelelő kezelést javasolni, a betegségek lefolyását követni és a kezelés hatékonyságát megítélni. A vizsgálat fájdalmatlan, gyors, a beteg számára nem megterhelő.

 

Látótér vizsgálat

A zöldhályog betegség korai felismerése látótér vizsgálat nélkül nem lehetséges. A modern szemészeti vizsgálóban elengedhetetlen az automata látótérvizsgáló eszköz. Néhány neurológiai betegség kezdeti tünete is lehet látótér kiesés.

 

Cukorbetegek szemészeti vizsgálata

Minél hosszabb ideje szenved valaki cukorbetegségben, annál nagyobb az esélye a szemfenéki elváltozás kialakulásának. Azért fontos a rendszeres és alapos szemészeti vizsgálat, hogy már akkor felfedezzék a szemfenéki elváltozásokat, amikor a betegnek még semmi panasza nincs. Így az ídőben megkezdett kezeléssel nagyobb eséllyel megelőzhető a látás romlása.

 

Regisztráció / Kapcsolatfelvétel

Jelentkezzen most szemészeti vizsgálatainkra, vagy kérdezze munkatársainkat!

Ha regisztrálna szemészeti vizsgálataink egyikére, vagy többet szeretne megtudni kezeléseinkről, töltse ki kapcsolatfelvételi űrlapunkat, munkatársaink visszahívják Önt, és időpontot egyeztethet, körültekintő és nagyon részletes alkalmassági vizsgálatunkra, vagy választ kaphat kérdéseire!

Kapcsolatfelvétel

 

Tudjon meg többet!

Online Szemteszt

Töltse ki egyperces online tesztünket és tudja meg, Ön alkalmas lehet -e lézeres szemműtétre!

Tesztelje látását!

Alkalmassági vizsgálat

Regisztráljon részletes alkalmassági vizsgálatunkra, megvizsgáljuk szemeit és elmondjuk a lehetőségeit!

Regisztráljon!

Pácienseink történetei

Pácienseink elégedettsége motivál bennünket munkánk során. Olvassa el, nézze meg beszámolóikat!

Pácienseink tapasztalatai

A St.James

Ismerje meg orvosainkat és munkatársainkat, aki azért dolgoznak, hogy Ön jobban lásson!

Ismerjen meg bennünket!
   

Vizsgálatra jelentkezem!

Bezár